Pozdrav drugari. Pre neki dan sam kupio 506-icu i uclanio se u klub bildera desne ruke
. Salu na stranu, masina je u solidnom stanju,kompresija je dobra,ali tesko pali. Kada upali,dimi kao lokomotiva (beo dim) svecica je cadjava. Problem je sto radi na velikom broju obrtaja.(urla). Proverio sam siber(radi).Plovak otvara i zatvara(ima napajanje gorivom),medjutim sa ler diznom nista ne mogu dobiti,adi na velikom broju obrtaja.Smesom takodje.Proverio sam filter,usisna creva.Sve je ok.tu ne vuce fals vazduh..E, sad, sa motokomplikatorima nemam iskustva,ali sam imao tomos automatik dugo godina i iskustva iz koriscenja istog mi verovatno mogu koristiti..Da li je neko imao slican problem? Lose je vreme,pa nemam volje da rasturam masinu,cenim da su semerinzi na radilici losi,otud vuce fals vazduh. Dajte neki savet...
Umalo da zaboravim..Uz frezu sa dobio i plug,ali nema tegova,a koliko vidim,plug bez njih je neupotrebljiv. Da li je neko pokusao da napravi iste i od cega,a ako neko zna gde mogu da se kupe originalni neka napise
Post je spojen: [time]понедељак, 21. фебруар 2011. 13:39:32 CST[/time]
Jedna ispravka. Sa podesavanjem ler gasa(sraf),a ne ler diznom kako sam napisao,nista ne dobijam.Ler dizna je OK. Motor se cuje da radi na drugom kraju sela. Mogu malo da dodam gasa na sajli,ali manje nikako.Dzabe sto je siber na minimumu.Cepa skoro pun gas. Definitivno vuce fals..Molim za iskustva