Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu porasla, i to su precizn mere..Covek je imao najjacu repicu mOzda u vojvodini nije jos skinuo sve a imam i slike kako mu izgledala repica pre 4 dana tacnoKanda porasla ta vasa jutra
RwaKoji hibrid?
Jel ovo čika Buda?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre 4 dana ovo? Pa koji konbajn je uradio tako zelenu?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hteo je da vidi samo dal moze da ulazi u nju da vidi kakva je jer drugacije nije mogao i pravio mali krug tu na uvrtninama…Ta je rana za desikaciju tek od cetvrtka ili petka nastavlja i on a imam i ja jos nesto malo blizu njegovih parcela pa radicemo..A inace u nedelju smo radili desikaciju gde je zrelija dosta..Nije radjen total nego reglon fortePravio je telehenderom prohode i prskao totalom. Juce su skidali pored mog placa,New holand 300 ks sa produzenim stolom i bocnim kosama mili,mislim da 3km/h nije presao. A inace sve sejano na tanjiranje.
Tu je imao 3300kg po jutru.Pravio je telehenderom prohode i prskao totalom. Juce su skidali pored mog placa,New holand 300 ks sa produzenim stolom i bocnim kosama mili,mislim da 3km/h nije presao. A inace sve sejano na tanjiranje.