Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili Azurita il ova druga uglavnom Ragt genetika je.Azurite? Ja sam je imao al je gro nje pretamburan zbog misova! Sy Iyowa sva ostala.
Ovo su i meni rekli u petak, ja sam bio skeptican, pa dodali da ce to ici i nagore jos, bar do 60 din/kg...Danas zovu i nude 430€ plus pdv
Otkupljivaci sada sa matifa skidaju -30ili 35€/t a do prosle nedelje su skinuli -65€/t
Kako je izgledala ta?I kod nas je bila varijacija sa prinosima al od nekog minimalna po do odlicnih prinosa pa na kraju izasao prosek solidan za ovu godinu.Juče završili repicu nažalost prinos 540kg/kj
Susa je odnela danak i to je to.Jeste u nekom delu al nije logično da samo duž, dve ispred,bude ekstremna razlika,još je tu nešto kumovalo nije samo to.
Da ne budem pogrešno shvaćen većina u selu zna koliko đubriva trošim godišnje i to redovno svake godine,nemoguće na njivi koja je zadnjih 10 ak g redovno đubrena bude baš takav nedostatak .
Upisao sam se naTamiš za 12 uzoraka baš ću uraditi tu gde su bile repice.
Kod nas i rana i kasna isti djavoKoliko je to solidno?
Mi smo imali od 400 kg do 2 t po proceni kombajnera.
Sve u svemu tanak prosek od 1 t po kj.
Najgire su rano sejane prošle iako su u zimu ušle najbolje.