Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prosle godine zavrsio sa setvom 3.10 a nikla je krajem novembra.Od marta do 5maja nije bilo padavine prinos na kraju na 30ha bilo 3.3t/ha. Tvrdim i potpisujem da sam mogao izvuci prosek jaci od 3.5t/ha ali sam digao ruke od nje kad sam video da nisu najaviili padavine u april mesec.Samo da nikne onaDanas gotova setva, nikad kasnije, pa videcemo da li ce biti i roda.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Moja 28 septembra sejana tek poneka niče,nadam se da ce u ova 2 dana nići dok je kiša bar 70%sklopa,inače lg aniston izašla pre 4 dana uveliko na redovima raj za oči.Citam kako se ljudi zale na DKC kukuruz pa da dodam da u setvi imam predeklarisano seme DKC Exalte iz 2019. a kupljeno ove godine, naruceno daleko pre setve ... Napravio sam gresku i uzeo to seme. Posejano u idealnim uslovima (vlaga, temperatura ... ), u zemlji je vec 17 i 14 dana ali energija je tolika katastrofa da puno ima biljaka koje tek sad izlaze.
Ista prica i kod mog ujaka, DKC slaba energija kllijanja,dok je LG fantasticanCitam kako se ljudi zale na DKC kukuruz pa da dodam da u setvi imam predeklarisano seme DKC Exalte iz 2019. a kupljeno ove godine, naruceno daleko pre setve ... Napravio sam gresku i uzeo to seme. Posejano u idealnim uslovima (vlaga, temperatura ... ), u zemlji je vec 17 i 14 dana ali energija je tolika katastrofa da puno ima biljaka koje tek sad izlaze.