Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Class 550obrtaja,korpa oko 15,vetar nanjnize,sita gornja 6,donja 2.I ovako bude
Neko je napisao da se cekaju donji spratovi. Ja vam kazem da u vecini slucaja je najbolje kada je 80 posto suvih mahuna a 20posto zelenih. Mizda ko je zastitio u cvetu da ceka da 100 posto uzri.Kod nas u ataru muka sa repicom gore se sva otvara i prosipa,a dole zelena.
Ma daj Milovane ne preteruj, mi uvek kosimo kad je vlaga ispod 9 i nikad te gornje ne budu ni malo otvorene. Vise otvori vitlo kombajna i bocna kosa.
Neko je napisao da se cekaju donji spratovi. Ja vam kazem da u vecini slucaja je najbolje kada je 80 posto suvih mahuna a 20posto zelenih. Mizda ko je zastitio u cvetu da ceka da 100 posto uzri.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
kakav je prinos?Zavrsena isondirao sve I evo rezultat sutra trazimo kupca u planu 315+pdv
Samo neznam kako to da izvedeš da skineš sa malom vlagom...Tako je kako je kolega opisao odgore već otvorenih pun q...,ućerali kombajn a ono vlaga prccc 14% zbog tih zelenih.Neko je napisao da se cekaju donji spratovi. Ja vam kazem da u vecini slucaja je najbolje kada je 80 posto suvih mahuna a 20posto zelenih. Mizda ko je zastitio u cvetu da ceka da 100 posto uzri.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Kako to da tek sad tražiš kupca???Ima ga nasejanog i curka na dosta mesta solidno,jako teško da hoće neko ovog momenta i 300 da izvadi za nju...Ja sam ugovorio jedno vozilo za 316 e/t sa PDV na mišiće...Zavrsena isondirao sve I evo rezultat sutra trazimo kupca u planu 315+pdv
36 din sa 8%pdv
310e dobijam odma Pa da probamo da trcnemo jos ipak je suva,a I 2 dana nema rada a zetva ni na pola .