MONTOYA
Član
Kod nas traze 180e/ha sa adaptacijom na zapadnom kombajnu iz 80tih god.
radicu sa zmajem, verujem da necu prosuti 500kg vise od njega
radicu sa zmajem, verujem da necu prosuti 500kg vise od njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u Banatu Kj i lanac nam je isto.Po lancu je.Po ha,kj. ili lanac???
Kod njih su bese Iminent i Ekstorm najbolji?Za dkc nema susu provereno kod svih koji su posejali.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Evo kod mene covek prskao samo jednom repicom i bolji prinos ima od onih koji su prskali 3x od insekata.Sta reci?Malo je to vestaka i malo je to prskanja,ja sam proletos prskao 4x samo i jednom jesenas.Vestak 200kg 6-12-24 pa 300kg Urea pa 200kg Amosulfan,po H...
Ja sam isao uljanu repicy na uljanu repicu i bolji je prinos nego u strnjike.PROVERENO!!!Kod nas su likovi na tanjiranom suncokretistu imali po izgledu najbolju repicu u ataru.
Ja sam isao uljanu repicy na uljanu repicu i bolji je prinos nego u strnjike.PROVERENO!!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Znaci slabije trpi susu, na jesen se vracamo na proveren hibrid Artoga
U zadnjih par godina pokusavao sam na po koji ha, sada na 40% povrsina isao ssm u monokulturi.Sta to znaci "provereno".....
osralo te jedne godine ili svake godine to radis pa se tako pokazalo
- - - - - - - - - -
Vala da znas da je proverena artoga kao i arsenal.......danas prvi put zakosio i veoma se iznenadio kako sam ocekivao,nemenjam semensku kucu
Kod mene samo nas cetvoro radimo sa repicom, svako ima svoj kombajn tako da nismo nikad pricali koliko bi se vrsidba kretala, iskreno receno
Da imam kombajn,sve bih ti potanko ispričao ali ova informacija puno košta i teško da ćeš čuti pravi savet od kolega kombajnera.To se krije kao zmija noge. Da si tražio 1000 € na zajam pa i nekako ali ovo...Drustvo kako nastelovate kombajn claas za vrsidbu repice.
korpa, bubanj, vjetar, sita.