Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja racunam moju za vikend ako da Bog.Nikad ranija zetva, gledam bas na dobroj zemlji, punom parom se skida repica.
Ja danas obisao moju, nije jos za kombajn, mada mislim da bi za vikend moglo ako bude lepo vreme
capture screen
Imaces ti ovds 2t na jutro.Nikad ranija zetva, gledam bas na dobroj zemlji, punom parom se skida repica.
Ja danas obisao moju, nije jos za kombajn, mada mislim da bi za vikend moglo ako bude lepo vreme
capture screen
Bice najisplativina kultura i ove godine, videcete.Da nosi prinos dođavola...To je za moj pojam korov...Čitaj:Gorušica...
Da nosi prinos dođavola...To je za moj pojam korov...Čitaj:Gorušica...
Imaces ti ovds 2t na jutro.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Aa, e jebiga. Ja sto sam ostavio samoniklu, isto su pocele mehune kao gore kod Kristi da crne i budjaju i ako sam prskao a ova normalna nema.Čoveče ubio se prskajući ove godine od insekata i nisam uspeo baš sačuvati,izgleda kao kod kolege gore na slikama,sva izjedena sa par bednih mahuna po stablu pogotovo na rubovima e sad unutra neznam kako je.
Jedan tretman išo i sa Nurelle D...danas oprskaš sutra veče ih evo ponovo kao da nisi prskao u nedelj dana 3 puta,da poludiš...nije to za mene,neka hvala...Zato pitam jel svake godine tako izgleda ili je meni to nešto novo???Si sa nurelom radio insekte ili?
Pa sad nebi bilo baš pametno tako nešto da radiš,sad će kraj utakmice skineš pa šta bude...Znaci moja repica ne valja nista,, da ja to tanjiram dok je zelena.?
Imao sam jako velik napad rutave bube, prskao sam par puta bez efekta i odustao, napravio sam zamke kao u vockama i pobio ih vise nego insekticidom..
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Po meni je ostavi, izvucices bar nesto. Veca je steta da tanjiras i sejes nesto drugo, moje misljenjeZnaci moja repica ne valja nista,, da ja to tanjiram dok je zelena.?
Imao sam jako velik napad rutave bube, prskao sam par puta bez efekta i odustao, napravio sam zamke kao u vockama i pobio ih vise nego insekticidom..
To jako teško proceniti ja samo vidim i kod mene i kod tebe na slikama da fali tu brdo mahuna e sad jel i unutar parcele takva neznam.Pa zar tako lose izgleda?
To su samo krajevi gde su bube urnisale unutar parcel je mnogo bolja situacija, sad sam se razocarao, do sad sam mislio da mi je solidna repica, a sad po vasim postovima izgleda da mi je katastrofa..To jako teško proceniti ja samo vidim i kod mene i kod tebe na slikama da fali tu brdo mahuna e sad jel i unutar parcele takva neznam.