milovan vrsac
Član
Da niste imali leda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to od leda, nego insekti su uradili to.Danas bio malo u obilazak pa primetio ove fleke na repici sta je to, jednom je radena zastita u prvom tretmanu sa insekticidom to se sad pojavilo pre dve nedelje nije bilo tih fleka
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Da bice cena 350e ali za njih ne za nas, ako cemo mi dobiti 300e da im budemo zahvalni.Nemojte zuriti sa potpisivanjem na 300e moje misljenje da ce rod dosta lodbaciri i ako je posejano malo vise repice bice manje roda. Tako da ocekujem najmanje 350e po toni.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Nije to od leda, nego insekti su uradili to.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moja je takve fleke nakon leda imala. Sad je li lled ili nije neznam. Uglavnom i da je moja je imala 4-8 fleka okruglih na svakoj mahuni ali onim gornjima znaci 25% mahuna je tako bilo. Prinos i dalje 25-26 meteri nakon leda. Led je opasan kad sazriju mahune, moje se nisu bile otvorile. Najprije ces vidit jel led ako ima suncokreta u blizini ili repe pa po njihovom listu.
Sad skoro je tukao grad?Kod Mk je tukao grad i sva je takva repica izubijana
Uf, pa bas da ce doci 5. juna to bas tesko. Realnije je tamo negde od 15. Najbolje bi bilo da doceka 20. Cena se za sad ne zna, a cisto sumljam da ce dostici proslogodisnjih 42.
Prvi put folikur, a drugi put propuls. Oped kazem, videcemo koliko ce izdrzati do punog zrenja, ali nema sanse da sazri jos 20 dana najmanje.