Srdjan Žorž
Član
Nikakve, radimo bez njih.Kakve imate bocne kose za uljanu repicu mislim pogon?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikakve, radimo bez njih.Kakve imate bocne kose za uljanu repicu mislim pogon?
Kakve imate bocne kose za uljanu repicu mislim pogon?
Kod mene je mehanicki pogon
- - - - - - - - - -
Danas obisao, okej za sada. Mada me bune ove zute meune, jel ovo od suse ili pak nesto drugo?
free screen capture software
Kakve imate bocne kose za uljanu repicu mislim pogon?
Ja sam moju ovog proleca prskao prvo sa Folikurom, a zatim sa Propuslom. Valjda nece biti bolesti.
Nije od suse,bolesna ti repica,tj to je Sclerotinia.Koji hibrid si sejao, Euralis,Syngenta NS?
- - - - - - - - - -
Ta repica koju je uhvatila bolest prva ce da se osusi dok je ta koja je zdrava ona ce nalivati i dalje zrna i kasnije ce da se vrsi.
@SRdjan ZORZ : I kod tebe se pojavila bolest,vidim na slici neke malo pozutele mahune to je pocetak bolesti ali on ce i dalje da se siri.
Moglo je ali je isto bila 1.5mNije moralo u punom cvetanju, moglo je i pred početak cvetanja.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Moglo je ali je isto bila 1.5m
Moglo je ali je isto bila 1.5m
Jel utiče međuredni razmak na visinu ili je sortna odlika?
Nikako da obiđem u Jermenovačkom ataru sejanu na 50cma jako me zanima.
Kod nas su razne od vrhunskih do nikakvih ali aj da kažem prva godina je što se tiče masovnije proizvodnje pa će biti grešaka naročito u zaštiti.Jedan mi je pobio pčele ,pred cvetanje nije hteo da prska al je nagazio u punom cvetanju,trvdoglav čovek.
Ovi Alibunarčani koji je već godinama rade imaju vrhunske bar tako izgledaju u delu atara gde je krš i lom zemlja.
Proslo je njeno jos odavno, ne vredi joj sada kisaKisa joj je godina, intezivno naliva.
[/IMG]
repici ne treba vode u nalivanju zrna?Proslo je njeno jos odavno, ne vredi joj sada kisa
repici ne treba vode u nalivanju zrna?
Ja primecujem da je biljka jedra sve skripi kad pokusas da razdvojis biljke a do nedavno bez kise se mucila bila uvenuta,pocela dolnje listove da baca
Kako mislis ne vredi. Kod nas je padala i pre 10-ak dana, a i nije bilo jako suvo. Sto joj ne bi godila kad se vidi da naliva. Kako bi bez vlage nalila?