Uljana repica 2017/2018

Ja planiram sutra da odradim prskanje sa fastakom I to je to za ovu godinu poneka pocinje da cveta .

@Milovan Vrsac
Ako smem pitati,nisu li grane prskalice postavljene nisko u odnosu na to kolika je repica ?.

Marten je duplo veci od ostalih repica.
9kpimp.jpg
[/IMG]

Kod mene ponovo sjajnik u repici i to u vecoj meri.... posle dva prskanja

Nemoj da prskas repicu ako ti je u punom cvetu,unistices sve pcele koje su na parceli, idi ili rano ujutru ili uvece kasno.
Ovde kod mene jedan cika krenuo da prska u punom cvetu za njim jos par ljudi krenulo ali kod njih nije bila u punom cvetu ali kod tog cike bila je.Ja nisam prskao sve parcele,neke jesam neke nisam,tamo gde je u cvetu jakom nisam dirao nista.

I ja danas treći put u nedelj dana...Ovaj put sa Nurelle D,Bifenicus nije uradio skoro nikakav posao u drugom,a ni Lambada u prvom...Prošla godina je bila sasvim druga priča sa sjajnikom u našem ataru,sada se povećale površine pod njom i samim tim najverovatnije i insekti...Videćemo dali ostajemo u ovoj priči sa uljanom repicom...Kantar,cena,minus ulog će dati konačan sud...Toliko od mene za sad,čujemo se na leto kako sam prošao...:cvetic:

Kako si mogao sad kad je u cvetu da ides sa Nurellom?To je jako rizicno za pcele.

Nazad
Vrh