Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde repicaši držte gaće i ako stojite sedte,kodnas danas čujem prinos od 2,8 tona/kj.
Ajde repicaši držte gaće i ako stojite sedte,kodnas danas čujem prinos od 2,8 tona/kj.
Kako ce se to odraziti na prinos ako bude na suncokret sejao uljanu repicu dali moze da se seje na suncokret?U aprilu sam razgovarao sa jednim većim proizvođaćem iz susednog mesta,tada mi je rekao da će na sve suncokrete 2017 posejati repicu.Kaže jedino u tome vidi rešenje za lošu zemlju(nekvalitetnu) i skup zakup.Pšenica gubi finansijsku trku.
Po najavam koliko čujem samo u Lokvama će biti jedno 500kj na jesen posejano.Aj da preskočim ovu godinu ili gde svi turci tu i mali Mujo.
Ovo prvo nzm ali znam da je jedan u selu posejao repicu na repicu i rodilo mu skoro 23m/kj.Kako ce se to odraziti na prinos ako bude na suncokret sejao uljanu repicu dali moze da se seje na suncokret?
- - - - - - - - - -
Kod nas mnogi nece da je seju jer kao mora da se seje na strnjiku pa svima zao kao da je sejeu jer strnjike svi cuvaju za soju i kukuruz.