Uljana repica 2013/2014

Taman danas duvo jak vetar pa rutava buba nije letela bar kod nas :)

Interesuje me da li je neko imao problema sa hibridom neptune, naglo se suse se cvetovi i opadaju, a mahune su crveno ljubicaste boje i slabo raste ostaje u cvasti sve nema ono da se izduzuje

Da li ima neko informacije o ceni i o mogucim otkupljivacima,nesto imam osecaj da ce nam ove god uter.ti?!
Kod nas ce otkupiti VIktorija sve.Danas sam pricao sa covekom iz LUge AGrara i rece mi nesto da ce cena biti izmedju 350e-400e ali nista nije sigurno.Vise informacije oko cene ce saznati tamo naredne nedelje tako nesto :)

Danas imao ponudu za avans 300 eura po toni + doplata do tržišne cene. Isplata može u ponedeljak . Mislim da je Viktorija konačni kupac.

Koliko radja ulajana repica? Nesto sam cuo da radja otprilike kao suncokret?

Barbu javi cim budes imao ozbiljniju ponudu,ovde kod nas se viktorija nije oglasila,pa bas zbog tog mislim da smo nadrljali,cekaju zadnji momenat!

Barbu javi cim budes imao ozbiljniju ponudu,ovde kod nas se viktorija nije oglasila,pa bas zbog tog mislim da smo nadrljali,cekaju zadnji momenat!

ma nemoraju se ni oglasiti ima ko ce kupiti cekaj samo malo ,zvace te telefonom i traziti ,pa sta misle da ima repice ,rano je prognozirati jer vidis da je led ove godine rano poceo

Ima li nekih novih informacija o ceni?,blizi se zetva, kod nas se prica vrti oko Viktorije, njihova ponuda 300e/t + akontacija,ko da gledam da ce akontacija biti 10e!

Kako su vam prezivele repice ovaj vetar,moja je sva polegla,bila je preko 2m visine,brine me kako ce sazreti i kako je pokositi.?

Nazad
Vrh