Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mast je tip 1275. To sam prvo nasao, pa sam postavio link. Reko da ih nije neko koristio. Kako sam shvatio, mast je na aluminijumskoj bazi. Sa njima se nisam susretao. Grafitne, Litijumske, Sinteticke. Njih sam koristio ali ovo ne.Ne znam ni koji tip (ne navodi se; ugušnjivač) ni koje standarde (DIN ili ISO) ispunjava (temperaturni opseg i slično).
Navodi se da je za (praktično) sve vrste ležajeva i šasiju. Navodi se i da ima EP svojstva ali je po Timken testu to nešto slabije od standarda (oko 2/3 opterećenja).
Dakle za ležajeve točka bi trebalo i verovatno kao i svaka "obična" Li mast opšte namene (teško je reći bilo šta precizno jer na link-u je više propaganda nego što je tehnički list).
Zahvaljujem. Onda cu ga kupiti, pa po ovoj ceni se neodbija.To je odlično ulje. Vredi svoju cenu (i bez popusta).
To je potpuno HC ulje, što znači kvalitetna polu-sintetika (čak između sint. i PS).
Za konkretan automobil je odlično. Ima i MB 229.3 što je više nego što treba (ali "neće da se baci").
Strogo gledavši čak ni MB 229.1 nije neophodno ali je preporučljivo, a 229.3 je samo (još) bolje.
Ulje menjajte na 10.000km ili godinu dana.
Sipao i potrošio benzin od 100oktana i mogu reći da nekako mirnije radi motor. Potrošnjom sam zadovoljan. 6l na 100km