Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма не што прави наслаге - прави, него је ствар да су се минерална уља лепо растварала у гориву, али својим очима сам видео случај да се уље не раствара у потпуности, већ таложи.Klasicno motorno ulje valjda pravi naslage nije predvidjeno, za sagorevanje
Koja je razlika izmedju ove masti Litijumske i obicne Tovat masti, one standardne zelene??Ova dva meseca su na akciji masti, MoS2+EP 45kg i Li 2 2x5kg
Ја на уљима још увек прво погледам АПИ стандард, па ми је то упало у очи и код овог твог. Ја б' рек'о да је то данас уобичајено минерално уље - стандард, што се каже. И ништа више од тога. Ово пишем да би имао у виду да од њега не тражиш да ради у неким фенси новим моторима, да ради под напором и да ради стотине и стотине моторних сати. Обично уље, још ако можеш да га набавиш по коректној цени, нема шта да се мислиш - радиће пос'у разумним условима, под разумним оптерећењем и у разумном интервалу замене.Sta kazu kolege, po specifikaciji jel ok ulje?
Zorge znam ja da je to "klasicno" ulje, za ove moje krseve vise nego dobro nego ajde da cujem sta kazu ljudi koji vise poznaju materiju.Ја на уљима још увек прво погледам АПИ стандард, па ми је то упало у очи и код овог твог. Ја б' рек'о да је то данас уобичајено минерално уље - стандард, што се каже. И ништа више од тога. Ово пишем да би имао у виду да од њега не тражиш да ради у неким фенси новим моторима, да ради под напором и да ради стотине и стотине моторних сати. Обично уље, још ако можеш да га набавиш по коректној цени, нема шта да се мислиш - радиће пос'у разумним условима, под разумним оптерећењем и у разумном интервалу замене.
Kupujem od generalnog uvoznika i 1000% je oridjidji sto bi rekao moj jedan drugar.Ако тај од кога купујеш и онај који га снабдева може да ти гарантује да је то оригинал "Бардал", онда нема шта да мислиш.
A ne eeee nee Eeeeee, bas sa njima sam pojeo g..... sto puta,zato sam i trazio alternativu ali sigurnu.Је ли Бојша, а пошто можеш да га добијеш?
Ако је цена у рангу модричких/књажевачких уља истог стандарда, можда да размислиш о њима, баш због тога што ћеш тешко да налетиш на неког дивљака.
"Путуј игумане и не мисли на манастир".Kupujem od generalnog uvoznika i 1000% je oridjidji sto bi rekao moj jedan drugar.
Je li ispod čepa bila ona debela folija koja se cijepa u krug?Ај једна мала занимљивост купујем тотал квартц уља и користим већ 5-6 година. Мењам редовно и дође до мимимума а некад на пола. Кад отворим канту на прошлој замени уље није имало каракреристичан мирис уља него је подсећало на нафту. Ни то више није сигурно.