Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo i mene zanima...Shell Rimula R4X, koji je interval zamene na traktoru?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
ATF ulja ne idu samo u automatske menjace nalaze primenu i u manuelnim menjacima a imaju primenu i u hidraulicnim sistemima i imate ih u vise rangova.Za vase potrebe dovoljno je ono iz ranga AKoje bese ulje ide hidro volan ugradjen na 558 pun hidro orbitol, pumpa...?
Al bese ide ATF za automatske menjace, ovo je bilo crvenkasto.Losa mi gumica skoro sve isteralo iz rezervara?Hitno mi treba odgovor.
Ulja mogardna u koju spada gorepomenuto SAE 30 su se bolje pokazala za letnji period i uopste receno za vece temperature.U vremenu kad je agregat M 34 radjen preporuka je bila za ulje sae 30. Multigardno ulje gradacije 15 -40 je pogodno za koriscene tokom cele sezone.Idealno bi bilo da u letnjem periodu koristite SAE 30 a zimi i kad je hladno da u motoru bude 15-40,Radni sati za izmenu ovih ulja su vam oko 100 radnih casova ili jednom u sezoni sta pre istekne.Ukoliko agregat radi u velikoj prasini sto je cest slucaj za traktore najbitnije je da sistem filtracije vazduha bude potpuno cist.Mokre filterske jedinice trebate redovno kontrolisati i prati a suve izduvavati i proveriti stanje sekundarnog filtera jer to je najosetljivija stvar koja utice na zivotni vek agregata.Da li je modriča sae 30 ok za rakovicin m34?