Pre neko vreme zamenio ulje u autu radi se o Mogul Extreme PD 5W-40,utisci su dobri-lepo radi motor,pristupacno je i sve je kako treba tako da ima moje preporuke ukoliko neko eventualno razmislja o toj opciji.Svakako ide i u 2 zamenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega interesuje me tvoje misljenje o ovoj masti...
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Koristi li tko ulja MOTOR GOLD ??
Dosta mu je povoljna cijena,ima li tko iskustva i čija je proizvodnja tih ulja ?
ovo ulje koristimo za hidrauliku :
http://motorgold.com/products/zweit...-super-tractor-oil-universal-stou-sae-10w-30/
Kad si ga vec procedio tako dobro i vratio nazad imam ja da ti dam preradjenog. Dodje ti na isto jer se i ovo moje istalozilo i jos cu ga procediti.
a da probaš neko motorno jer po stalkerovim pisanjima sam video da motorna ulja imaju deterdžente u sebi.Ima sličan problem, iz nepažnje ulje iz hidraulika rusa je ispušteno u kante koje su bile od prerađenog ulja. I naravno kad je to ulje vraćeno u hidraulik bilo je potpuno crno kao da je prerađeno a u stvari je novo hidraulično ulje.
Da li je moguće da tako mali zaostaci prerađenog ulja (u kantama) ofarbaju kompletno ulje u hidrauliku rusa. Majstor kaže da je sad to praktično teško izvedivo da se hidraulik opere i uspe novo ulje odnosno da će i najmanje količine tog crnog ulja potpuno ofarbati i novo ulje. Ima li neko ideju kako bi mogao da se ispere sistem a da se ne komplet ne rastura (jer me užasno nervira kad na prozorčetu nivoa hidrauličkog ulja vidim crno ulje)?