andreasko
Član
molim nekog da mi kaze cula sam za judino drvo da je prelepo pa me zanima koliko raste u visinu a koliko u sirinu maksimalno i slika ako moze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имам ја. Купио сам јуче и данас садим 40-ак садница туркменистанског бреста. Идем цик-цак, садим уз жичану ограду до комшије. После садње ваља скратити на дужину 10 до 15 цм, добро залити и то је то.dali neko ima ovu zivu ogradu ili je video posto na sajtu vidim da brzo rasti i dosta ga hvale a sad bi posle snega trebao nesto u martu da posadim oko kuce i dvoriste do komsije
Имам ја. Купио сам јуче и данас садим 40-ак садница туркменистанског бреста. Идем цик-цак, садим уз жичану ограду до комшије. После садње ваља скратити на дужину 10 до 15 цм, добро залити и то је то.
И Бог им је дао да се све приме. Што год забодеш у земљу, било са кореном или не, прими се. Има јак хормон као Врба Права коровска биљкаНего данас кад сам их скратио било ми је жао да бацим остатке у смеће већ сам те резнице забио земљу па шта им Бог да.