Ukrasne tikve ( tikvice ), su relativno tražen proizvod. Dosta se priča o njima i dosta informacija ima na Internetu. Mi smo ih nudili u cvećari na prodaju po ceni od 50 dinara po komadu i išle su. Samo je potražnja oscilirala. A vidim i da ih pojedinci suše i prodaju tako suve ili ih pakuju u neke aražmane.
Evo i nekoliko slika

Realno, ukrasne tikvice ne traže neku specijalnu pažnju, ali treba videti da se ne sade blizu dve različite sorte pošto će doći do ukrštanja. Ove slike što sam postavio su sa Interneta, dok ove kod kuće nisam slikao. Videću kasnije ako nađem neke slike da ih postavim.
Probali smo i da ih sušimo, međutim većina ih se ubuđala i na taj način propala.
Evo i nekoliko slika

Realno, ukrasne tikvice ne traže neku specijalnu pažnju, ali treba videti da se ne sade blizu dve različite sorte pošto će doći do ukrštanja. Ove slike što sam postavio su sa Interneta, dok ove kod kuće nisam slikao. Videću kasnije ako nađem neke slike da ih postavim.
Probali smo i da ih sušimo, međutim većina ih se ubuđala i na taj način propala.