nesto2
Član
Cist hidraulicni je oko 300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da je za traktor fabrika bi ugradila.Tu selu ugradio na 560 od kamiona tam190,lepo radilo sve dok nije usao da tanjira proletno oranje,prvo je to propisalo ulje,izgubilo finu upravljivost a sledece je bilo pucanje kucista na dva dela kad je udario prednjim desnim tockom u malo dublji razor.Da li je neko ugradjivao hidro volan sa manjih kamiona ili vecih kombija? Deluje mnogo jednostavnije nego ova "traktorska varijanta", dakle hidraulicno kuciste sa sponom koje bi se stavilo umesto sadasnjeg mehanickog i samo prikacila vec postojeca spona.
Ja kada sam gledao cene, delovalo mi da bez 500e ne može kvalitetan volan da se uradi, pa me ovo malo zainteresovalo.Cist hidraulicni je oko 300
Večeras sam zavrsio i jedan 533. Puna hidraulika. Radi dobro. Slike sutra.
Ne fali nista pumpi od auta uvek bih je pre ugradio nego onu original. Razloga je vise a jedan je sto je i jeftinija jedno 20 puta.