Ugradnja duplih(pomoćnih)točkova na traktore

Ja sam ovih dana spremio adaptere za uduplavanje točkova na mtz 820 sa gumama 15,5-38 pa će vidimo kako to funkcioniše.

Sale, cije si adaptere kupio? Kosanovicevi adapteri su super ali su duzi od ovih belorusko-kineskih pa onda Rujkan malo prelazi meru setvospremaca 2.9 kojeg vecina koristi.

dsc00183.jpg

Imam ruske adaptere i mislim da će trebati minimum 3m setvospremač, imam tupanjčevu 5m sa rotorima drljaču i sa njom prelazim dva puta tako da kad se objaše tragovi dobije se ravnomernomernije sabijanje i ravnanje zemljišta a nevadi se vlaga toliko e sad u planu je i kupovina većeg setvospremača od postojećeg (ako se nešto ne iskundači) tako da postoji i mogućnost dva prohoda setvospremačem i setva.

Biće slika kolega Brankoviću :ppozdrav:.

Bogami moraću i ja da kupujem duple točkove biće veoma zanimljivo počev od bacanja đubreta po žitu.

Da li zna neko gde mogu da se nađu adapteri za duple točkove za IMT 5136 stari tip felne?

Jel moze neka slika tog sistema na teg ili sa tom krunom od zglobasa ako neko ima.... Hvala unapred!

Jedna stvar me interesuje, ja imam na traktoru gume 650-65 r 38 hocu da mu stavim duple i nasao sam 600-65 r 38, nisam isao da ih vidim ali mi covek kaze da nemogu da ih udvojim sa ovim mojima, kaze da su te njegove manje, ali ja mislim da je to isto samo sto su njegove uze malo, dali neko moze da mi kaze dali se ti tockovi mogu upariti?

Jedna stvar me interesuje, ja imam na traktoru gume 650-65 r 38 hocu da mu stavim duple i nasao sam 600-65 r 38, nisam isao da ih vidim ali mi covek kaze da nemogu da ih udvojim sa ovim mojima, kaze da su te njegove manje, ali ja mislim da je to isto samo sto su njegove uze malo, dali neko moze da mi kaze dali se ti tockovi mogu upariti?

Prva je visine 181cm, a druga 174,5cm. Ne mozes ih upariti.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Evo sta smo radili 2 cela dana
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]