Udruženja poljoprivrednika

Kad smo kod inicijative i studenata,imam pitanje , ako vi neznate neznam ko zna.
Ko je studentima kupio bicikle i platio troskove za voznju do Brisela? Citam da je skupljeno 33000 evra , od prodaje 1700 pljeskavica i tri pecena praseta ? Ko je dodao pare , to se krije ,ako ste voljni...

Kad smo kod inicijative i studenata,imam pitanje , ako vi neznate neznam ko zna.
Ko je studentima kupio bicikle i platio troskove za voznju do Brisela? Citam da je skupljeno 33000 evra , od prodaje 1700 pljeskavica i tri pecena praseta ? Ko je dodao pare , to se krije ,ako ste voljni...
nije bitno ko plaća i koliko ćacilend. koliko košta 100 autobusa plus dnevnice da nekažem senviče verovatno hiljadu evra po autobusu koliko mitinga je bilo, od 3 do 5 hiljada glas znak pažnje kafa ulje....a jako su bitni tri pečena praseta pročitano verovatno u kuriru ili politici

Ne , ja samo pitam da cujem iz prve ruke. Nista nisam cuo iz medija ,nego isto imam neke informacije sa lica mjesta pa da uporedim od vas,to je isto sa lica mjesta.

Evo na primer ja sam donirao za jedan rezervni tocak od bicikle, polovan ;)

Brt ozbiljne su bicikle, skupi tockovi a lanac i tockovi se najvise potrose.. :D

EDIT: sad sam pogledao cene, ipak sam donirao za nov tocak, u kvalitetu ;)

Ja cuo glavninu dali Djokovici ,inkognito. Ubrzo nakon spontanog kretanja protesta od strane studenata uplivale su 2 struje da se nakace i skrenu u svoju korist kad dodje vrijeme . Samo neki znaju za to od studenata uglavnom koji su placeni . Jednu struju finansiraju Djokovici a drugu Ruska sluzba . Ako ne prevladaju bice to i dalje savrsen pokret preporoda naroda.

Nazad
Vrh