Udruženja poljoprivrednika

Zna li neko na koji nacin tj. koja je procedura da se napravi lista za ucestvovanje na lokalnim izborima?
 
Osnujete udruzenje gradjana, prikupite najmanje trećinu kandidata od broja odbornika u skupštini i prikupite za taj broj minimum 30 glasova puta broj kandidata. Novi SAd ima 78 odbornika, trećina je 26, za učestvovanje na izborima treba 780 potpisa. Na taj način nemate pravo na kontrolore na kutijama. Ukoliko pak prijavite listu od 56 i skupite 1600 glasova imate pravo na kontrolore.
 
Znaci da idem prvu u APRi raspitam se za osnivanje grupe gradjana?Kod nas ima 23 odbornika u skupstini Opstine.
 
Treba Vam 240 potpisa za izbore, a ako hocete kontrolore 500. OSnivanje grupe gradjana treba vam ime, statut. Proguglaj na netu.
 
Hvala druze.Ovih dana cemo probati da se skupimo po selima i vidimo ima li volje za tako nesto.
 
Pa znam ga licno_Ovde javno smem da napisem da je posten domacin,vredan momak,jedan od retkih koji je ostao na selu da zivi od stoke,veliki borac,bez dlake na jeziku....moje zamerke su sto se ne zeni.
 
Cisto poljoprivredna stranka koja ce se boriti i radite za sve poljoprivrednike. Ova sva udruzenja koja imamo ne vrede nista, kad bi se udruzili svi u jednu opciju onda bi se vec nesto pitali. Ovako, samo ce se gurati do dodju do stolice i neke lokalne vlasti!

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
 
Taj drugi čovek, što je bio sa Grubanovim na pregovorima, je jedan pravi domaćin. Dobar čovek, cenjen u svojoj sredini. Poznajem ga 40 godina.
Ako bude nešto od tog dogovora, ja ću, a i svi moji, sigurno glasati za njih.
 
Treba da imamo svoju stranku, alternative nema. Da ne prođu kao romska stranka bez roma i kojih 45 mesta prvih na listi ili 145 od početka liste, koje sigurno neće dobiti na izborima ?!
 
Podrsku na izborima dacu tamo gde ima poljoprivrednika ,da li je to stranka ili grupa gradjana nema veze,ako je pravi poljoprivrednik radice za dobro ove nase poljoprivrede.Znam za koga necu glasati sigurno!Najbolje za paore bi proslo vise udruzenja poljoprivrednika kada bi napravili zajednicku listu!
 
Nazad
Vrh