Ivan83
Član
Zato sto je mislio da ce NAPS biti odskocna daska njemu opet u politici,NAPS NE ZELI DA SE BAVI POLITIKOM, ISKLJUCIVO SAMO AGRARNOM POLITIKOM!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gde sada pred izbore da ga smenite!!Svaka ti dala,imenjace.Veceras si mogao da naidjes do Vrsca da drmnemo po nesto,ne stalno nadjes neki razlog da te nema...Izvini Gorane al poljoprivrednici treba da se informisu sami i da pristupaju ako vide svoj neki interes(kao sto se informisu za subvencije, nece im trezor doci kuci i pitati ih ''dali zelite subvencije'') tako i ovde nece Dragance da ide po kucama i da nas tera da se uduzujemo...

nisu hteli da me cekaju bitange! Bio u Zr. Sledeci sastanak dolazim obavezno 
Laku noć treba zaraniti ujutro.Aj laku noc, neces valjda u polje?OD sada znam ko će me obaveštavati o radu NAPS-a ,Kovačev naravnoLaku noć treba zaraniti ujutro.
Vazi, otkazujem sve i idemoSledeci je u cetvrtak ili petak u Kleku.Ja svracam po tebe i idemo....![]()