Tužna vest

Pored obilja reči u srpskom jeziku nekada je jako teško naći prave reči, dostojne...

Iskreno saučešće porodici malog Stevana

Danas sam bio na sahrani kod decka iz moje ulice star 31 god. koji je poginuo u Sredu pre podne u saobracajki na izlazu iz sela. Sekunda je bila u pitanju, pre ili kasnije. U krivini od 90 stepeni naisao je kamion kojem su kako kazu otkazale kocnice i direktno je udario u auto u kome se on i njegova porodica nalazila. Na putu do bolnice je izdahnuo! Za sobom je ostavio cerkicu od 6 meseci, sina od 5 god. i suprugu. Sta reci! Zivot ume itekako surov biti! Pocivaj u miru Dani i nek te Boziji andjeli cuvaju!

UH samo par minuta pre sam prošao tuda na putu za Srbiju tek uveče sam saznao za tragediju,strašno kao sudbina može biti surova.Iskreno saučeće porodici.

nema tu to luduje sta rade to je strasno
ja mogu reci da ima onih kojima treba trajno zabraniti ne voznju nego da se voze motornim prevoznim srestvom samo peske i to da im se zabodu ciode u djonove da paze kako gaze
ja sam na glavnoj cesti B.T.-SU ravno ko strela(vojvodina bre) i nije retko da prolecu kroz selo sa 150 na h bilo kola bilo motori a selo malo dugacko 1 km

Nazad
Vrh