Tužna vest

Jako puno glumaca je otišlo za kratko vreme. Baš mi je žao.

Bio dobar glumac,rado sam ga gledao,zapamtiću ga kao pustolova,iako je to snimano kad sam već i ja bio mator,i činjenica da nije voleo ovog govna,a i kritikovao je onog anoreksičara voditelja ,čukanovića,vrag da ga goni.

Gledao uzivo monodramu Jedno obicno vece i cuvenu recenicu ... Zenama treba isterati zlo, a uterati dobro... Mrtav ozbiljan, profesionalac, ali ga publika ponese i prasne u smeh, publika aplauz, on aplauz publici. Umetnik u rangu Balasevica, sa svojim imidzom, nenametljiv al prepoznatljiv.

Imao tu sreću da ga lično upoznam jednom prilikom i često vidjam.Laka mu crna zemlja.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

" ne znam zašto sam vam ovo ispričao u svakom slučaju ne škodi a kad ne škodi znači da koristi".
Njegov citat iz pustolova.

"Debili i de ne bili neka vas uvek sreća prati"
Bio je veliki glumac baš mi je žao ali i smrt je sastavni deo života.

Odose dva coveka koji su ostavili dubok trag u Srpskom sportu i Srpskoj kulturi. Veliki Duda Ivkovic, veliki kosarkaski znalac i Minja Subota koji se zadnji put spustio niz svoj Muzicki Tobogan.

Велики људи ,нек им је вечна слава и спокој у вечности...

Jako me je pogodilo ovo sa Nesom jer sam ga znao.
Sin mi ide u njegovu školu glume i deca pitaju prošlu subotu Nesinu zenu kada će da dodje Nesa ona odgovara uskoro.,..
Toliko o tome .Toliko o životu.Toliko o bezazlenim virusu....

Danas je četrdeset dana od kako nas je napustio moj otac Miloš Andrić,u 64. godini. Iza sebe je ostavio suprugu, tri sina, tri snaje i petoro unučadi.

Nazad
Vrh