Sudarski Bojan
Član
Cuvati se svakako treba ali umiru i oni sto se paze i nista nerade ,ja mislim da smrt nije kraj nego pocetak dal sam u pravu ili ne ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad radis par sati onda moze polako, ali kad juris ceo dan ili vise dana gledas samo da zavrsis.Mene je tako u Rusiji poklopio grajfer jer ko da ceka da se namesti sve za utovar posle celog dana nego tovari i da bezimo, ja sam imao srece pa me samo polomilo, a moglo da me ubije na mestu.Zbog čega toliko ljudi žure u radu. Pa nije posao zec pa da pobegne. Sve će se stići i uraditi. Ja dok sam radio s beračem uvek je bilo da ugasim traktor pa tek onda rešavam problem koji je nastao (uvek neko zagušenje). Pa ja i kad menjam sijalicu isključim osigurač. Ne želim iznenađenje. A kad ovako čujem da je neko stradao od poljo mašine poludim i stvarno mi je žao. Zato ljudi moji polako i OPREZ.