Pre par godina sam zakačio akciju na FS 350, ali se uglavnom nude manji modeli zbog potražnje i naravno cene širim potrošačkim krugovima.Najveće modele ionako kupuju većinom firme i to više komada, pa tu dobiju popust.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sasvim pristojno...Kako se pokazao vilager 1900p, može se naći i za 200 eura?
Koliko si platio?Kupio sam Villager BC 1900s. Još ga nisam koristio. Uz njega sam pored glave sa silkom i trokrakog noza, dobio Villager cirkular (nož) 80 zuba. Za šta je on prvenstveno namijenjen?
Sve je novo stavljeno i opet isto.Mozda su pakne/lamele pojedene pa se vise sire a opruga ne moze da isprati to
Ja obaram 10cm i vise sa Scarlet cirkularom bez problema, hoce malo prakse sa zahvatom,brzinom rezanja, drzanjem ugla i gasa ali ide bez problema, samo da je dobro naostren cirkular.Onaj crni sto daju uz kineze sa sitnim trokutastim zubima nije nizasta jer mu zubi nisu razmaknuti. Koristim Husqvarna 240r za lakse poslove i Stihl FS20 za teze ali moram za Stihl nabaviti veci cirkular jer ima preveliku glavu pa mu je obicni Scarlet malog precnika.Nedavno sam usluzno do zemlje okrcio medju od 120m duzine i 2m sirine, bar 50% je bilo 5cm i vece drvece, sve oborio u stranu da se susi.Prvo sam sa 240r cistio tanje stvari a potom sa Stihl obarao ovo od 10cm i poneko deblje. Ide daleko brze nego sa motorkom a do zemlje izrezano, nema panjeva a o ne bole ledja jer nema stalnog saginjanja.Za 10 cm treba ti motorka a ne trimer. S trimerom je do 5 cm i to mora biti jača kvalitetna mašina.
Vidi, postoje modeli sa dva razlicita precnika rupe kod scarleta. Znam po tome sto sam za moj Oleo Mac uzeo jednu dimenziju pa posle nosio da zamenim.Ja obaram 10cm i vise sa Scarlet cirkularom bez problema, hoce malo prakse sa zahvatom,brzinom rezanja, drzanjem ugla i gasa ali ide bez problema, samo da je dobro naostren cirkular.Onaj crni sto daju uz kineze sa sitnim trokutastim zubima nije nizasta jer mu zubi nisu razmaknuti. Koristim Husqvarna 240r za lakse poslove i Stihl FS20 za teze ali moram za Stihl nabaviti veci cirkular jer ima preveliku glavu pa mu je obicni Scarlet malog precnika.Nedavno sam usluzno do zemlje okrcio medju od 120m duzine i 2m sirine, bar 50% je bilo 5cm i vece drvece, sve oborio u stranu da se susi.Prvo sam sa 240r cistio tanje stvari a potom sa Stihl obarao ovo od 10cm i poneko deblje. Ide daleko brze nego sa motorkom a do zemlje izrezano, nema panjeva a o ne bole ledja jer nema stalnog saginjanja.
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk