Ja svog kineza iz lidla ostavim onako kako završi u jesen. Znači većinom ostane malo goriva i tako prezimi. Eventualno ga 2 do 3 puta upalim tokom zime i to je to. Ne kažem da je pravilno, ali evo već 5 6 godina tako i nikakvih problema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stvarnost recimo na skoro svakoj bocici ti pise da za 5 lit benzina. onoj maloj od 100 mlКолико је пута писано да се на 5 литара безоловног даје 125мл синтетичког уља па ме занима како 100мл.
Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka
drago mi je zarko da imas pozitivan utisak o 8 t nozuDobro se pokazao ovaj 8t noz gde je bila visoka trava, lepo je slozio otkose i trimer se nije puno mucio. Mada imao sam jedan deo gde su bili izrasli drvenasti izdanci, nisam stigao ranije da taj deo pokosim, pa sam morao da pozajmim od komsije trokraki noz da to pocistim. Sve u svemu pozitivno iskustvo sa kosenjem trave.
da dobra je dilema. evo ja cu podelirti moje misljenje tj kako ja radim. ( a svako ima svoj nacin) ja uvek po zavrsetku rada, tj sezone gledam , da ono potrosim sav benzin u rezervoarau trimera, tj ostavim ga da radi dok se sam ne ugasi. jer moje je misljenje da ostaci benzina tj benzin koji stoji u karburatoru to je za one koji ne prazne rezervoa ume da napravi problem, jer se napravi kao "kamenac" u karburatoru. dakle ovo drugo sam ispocetka radio, tj nisam praznio rezervoar , i uvek sam imao problema kad dodje sezona da se trimer startuje.Posto je sezona kosenja zavrsena ( ili jos malo za nekoga ), i masine treba da idu na zimski san, imam dilemu posto sam cuo razlicta misljenja.. Da li treba ostaviti malo benzina u trimeru tokom zimske neaktivnosti ili ne ? Jedni kazi valja da ostane, drugi kazu ne nikako, e sad..
Управо тако Zexoni.ovde smo NA Forumu da podelimo nase utiske i misljenja o ovoj temi.... da bi nam bilo bolje i lakse
Meni ovo izgleda kao naslage ugljenika od sagorevanja, ne bi trebalo da bude problem, možda neko sa više iskustva zna bolje šta se vidi na klipu. Na dvotaktnim motorima se povremeno nahvataju naslage na izduvnom portu pa ih treba sastrugati sa nečim, inače mogu da završe u cilindru i da naprave karambol.15 minuta na leru i jedan rezervoar na pola gasa, smjesa 1deci na neke 3 litre sto je bilo u kanisteru. Ne bude mi tesko skinuti auspuh, ima neki talog na klipu, klip nije suv, vidi se ulje kako se presijava al ima ovaj talog sto se vidi na slici. Jel to normalno ili ce opet zaribati?