zarkostanisic
Član
Moze. Koristim ga na Villager BC900s i Straus nekom trimeru, isto je to sve kinesko ko i Womax.Može li taj 8T da se postavi na Villager Bc1250s?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze. Koristim ga na Villager BC900s i Straus nekom trimeru, isto je to sve kinesko ko i Womax.Može li taj 8T da se postavi na Villager Bc1250s?
Husqvarna Noževi za travu Osmokraki nož za travu
Evo i jedne jeftijije opcije pa ako slučajno ne nađeš kod sebe u gradu, možeš poručiti:
Osmokraki nož za trimer 255 mm - AlatiiMasine.com
Slažem se da treba pogledati - zameniti membrane u karburatoru i proveriti - zameniti filter goriva.
Štelovanjem može samo da se napravi šteta.
Mada... da nisi malo podigao štitnik i pustio duži silk, to hoće da guši motor i da ga usporava?
I još nešto: za BC 900 ne treba motati deblji od 2,4mm silk, slabija je to mašina.
Učio me pokojni djed da kosim, kosa donešena iz postojbine kovanica od puščane cevi, učio me godinama ja il je zabodem uzemlju, slomim kosište, itd naravno dao mi neku SILVER kosu, kaže imaš ledja brus ti i netreba al neznaš ko bezruk!!Još ako je iz Mrkonjić grada . Kad sam bio mali , mi imali neku ručnu kosu "kupovnu" šta ja znam , a ja volio da kosim snjom , neznam zašto , malo djeteline za gice i tako to . Jednom kad smo otišli na Manjaču kod babe i dede po mami , nadjem tamo dedinu kosu , ali kod njih je to profesionalna , "kovanica" iz Mrkonjića . Kad sam ja prvi put zamahno snjom u travu mislim da sam se okreno dva kruga kolko je oštra . Dobro nogu nisam osjeko.
Za početak prvo malo radi sa njim pa skini svecicu i vidi kakva je. A ne bi bilo loše i da je zamenis.Danas mi se prvi put javio problem sa Villager BC 900S. Ove godine sam uglavnom kosio sa nozem. Danas sam hteo da kosim sa silkom e sad mi se javlja sledeci problem da trimer do pola hvata gas kako treba, a posle se gusi. Na koji stranu treba onaj srafcic na karburatoru da okrenem da bih resio ovo? I da li je moguce da se ovo samo rastelovalo posto je pre bilo ok, mada nisam skoro kosio sa silkom sa njim?
Evo slike sveciceZa početak prvo malo radi sa njim pa skini svecicu i vidi kakva je. A ne bi bilo loše i da je zamenis.
Postavi sliku ovde.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Učio me pokojni djed da kosim, kosa donešena iz postojbine kovanica od puščane cevi, učio me godinama ja il je zabodem uzemlju, slomim kosište, itd naravno dao mi neku SILVER kosu, kaže imaš ledja brus ti i netreba al neznaš ko bezruk!!
Donesem ja od kuma neki trimer davno je to bilo 2005 neka velika huskwarna
Počeo ja da kosim voćnjak kad ide djed pita kakva ti je to mašina?
Rekoh kumova švedska KOVANICA
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Neću ništa da ti odgovorim, jer vidim da imaš previše čiste ruke za ovaj seljački forum
Kad dobiješ poneki žulj pomoćemo ti.
btw, treba da se menjaju membrane, a možda i semerinzi..
Pokosio sam hiljade hektara traktorom i kombajnom ali kosom neznam pa me ubiНије се теби косило. Зато си побадао врх коже у земљу. Да ти се косило бријао би земљу ко жилет образ .