Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fs 350 450 550 imao sam prilike da radim sa njima i naravno da servisiram......sipaj peri deri....nema puno filozofije....redovno ciscenje filtera za vazduh i dzaranje auspuha(vremenom se zacepi cevcica gde izlaze gasovi) i gas...
ove nedelje cu servisirati(cistiti) bratov trimer fs350 kupljen novi u oktobru/novembru prosle godine...do sad je pokosio 160.000 kvadrata...vodi se evidencija o potrosnji,kvadraturi i potrosenom materijalu....`pa cete imati uvid iz prve ruke dali se isplati kupiti novi stihl ili ne
kinezi i 5.2ks..... kinez bc1250 je 1.25 kw ili 1.68ks bc1900 je 1.9kw ili 2.55ks,,,cista matematika
taj kinez 5.2 je uglavnom od 1.25kw
Koja je razlika u trimeru Vilager BC 1250 PE i Vilager BC 1250 S.
Evo da se malo pohvalim...posle jedno 6-7 godina obnovio sam trim-flotilu...stara Husqvarna otišla u zasluženu penziju, kupio nov Oleo - Mac 440 (2,1ks) i tako upario sa Stih FS 90 koja i dalje radi kao sat.Što se cene tiče stvarno je povoljna, ako se poredi sličan model u Husq ili Stihl, sa malim popustom izašla 42 000 din.Standardna oprema (trokr. nož, alat, uprtači) i dve godine garancije.Originalnost ovih mašina ne treba dovoditi u pitanje, jednostavno nisu toliko popolurane da bi ih azijski stručnjaci štancovali, to je, pored cene naravno, jedan od glavnih razloga zašto je izbor pao na njih.
Ja imam ovaj vilagerov trimer 1900 s i nosi trokraki noz ko od sale,samo ,rezervar goriva sprzi po meni,veoma brzo.
Овакво добро паљење, тј. смешу, нисам поодавно видео. То је савршено.Da li ie to u pitanju? Zar se ne bi odrazilo na paljenje i rad na leru ako su membrane otišle?
Pali on hladan na drugu-trecu poteznicu, u leru radi ok. Ali ne može iz nekog razloga da se zaleti na max obrtaje.
Naravno provericu i njih mada mi malo nije jasno kako bi mogle one biti uzrok.
Evo još slike svećice. Po boji ovaj motor i karburator rade savršeno.