Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fs 350 450 550 imao sam prilike da radim sa njima i naravno da servisiram......sipaj peri deri....nema puno filozofije....redovno ciscenje filtera za vazduh i dzaranje auspuha(vremenom se zacepi cevcica gde izlaze gasovi) i gas...
ove nedelje cu servisirati(cistiti) bratov trimer fs350 kupljen novi u oktobru/novembru prosle godine...do sad je pokosio 160.000 kvadrata...vodi se evidencija o potrosnji,kvadraturi i potrosenom materijalu....`pa cete imati uvid iz prve ruke dali se isplati kupiti novi stihl ili ne
kinezi i 5.2ks..... kinez bc1250 je 1.25 kw ili 1.68ks bc1900 je 1.9kw ili 2.55ks,,,cista matematika
taj kinez 5.2 je uglavnom od 1.25kw
Koja je razlika u trimeru Vilager BC 1250 PE i Vilager BC 1250 S.
Evo da se malo pohvalim...posle jedno 6-7 godina obnovio sam trim-flotilu...stara Husqvarna otišla u zasluženu penziju, kupio nov Oleo - Mac 440 (2,1ks) i tako upario sa Stih FS 90 koja i dalje radi kao sat.Što se cene tiče stvarno je povoljna, ako se poredi sličan model u Husq ili Stihl, sa malim popustom izašla 42 000 din.Standardna oprema (trokr. nož, alat, uprtači) i dve godine garancije.Originalnost ovih mašina ne treba dovoditi u pitanje, jednostavno nisu toliko popolurane da bi ih azijski stručnjaci štancovali, to je, pored cene naravno, jedan od glavnih razloga zašto je izbor pao na njih.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam ovaj vilagerov trimer 1900 s i nosi trokraki noz ko od sale,samo ,rezervar goriva sprzi po meni,veoma brzo.
Овакво добро паљење, тј. смешу, нисам поодавно видео. То је савршено.Da li ie to u pitanju? Zar se ne bi odrazilo na paljenje i rad na leru ako su membrane otišle?
Pali on hladan na drugu-trecu poteznicu, u leru radi ok. Ali ne može iz nekog razloga da se zaleti na max obrtaje.
Naravno provericu i njih mada mi malo nije jasno kako bi mogle one biti uzrok.
Evo još slike svećice. Po boji ovaj motor i karburator rade savršeno.![]()
![]()