dobrodol
Član
E, nisam mislio da ga kudim, nisam radio s njim, niti ga držao u rukama, ali po priči drugih, zadovoljava potrebe...
Malo neverovatno, ali i PRC Kinezi "ubodu" ponekad...
Više sam mislio da skrenem pažnju na taj "marketinški potez (trik)", pisanja i lepljenja svakakvih nalepnica na trimere (i ostalo), a što stiže iz "bratske" nam, PRC Kine...
Ja kupio Vilagera za skoro 19.000 a već tada je bio u ponudi taj DEMON za 100 eura, izgleda da sam dao par "braonskih" novčanica više, za nalepnicu...
I opet, pisao sam već, bez obzira na garanciju, morao sam da popravljam trimer u sopstvenoj režiji, o svom trošku, a pred istek garantnog roka (falilo mesec dana)...
Poenta, nije uspeo da sastavi ni garantni rok...
Da sam ga mazio, nisam, ali NISAM ga ni terorisao, pa da izneveri očekivanje...
Malo neverovatno, ali i PRC Kinezi "ubodu" ponekad...
Više sam mislio da skrenem pažnju na taj "marketinški potez (trik)", pisanja i lepljenja svakakvih nalepnica na trimere (i ostalo), a što stiže iz "bratske" nam, PRC Kine...
Ja kupio Vilagera za skoro 19.000 a već tada je bio u ponudi taj DEMON za 100 eura, izgleda da sam dao par "braonskih" novčanica više, za nalepnicu...
I opet, pisao sam već, bez obzira na garanciju, morao sam da popravljam trimer u sopstvenoj režiji, o svom trošku, a pred istek garantnog roka (falilo mesec dana)...
Poenta, nije uspeo da sastavi ni garantni rok...
Da sam ga mazio, nisam, ali NISAM ga ni terorisao, pa da izneveri očekivanje...