Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li imao prilike da isprobas novu masinu? Hteo bih da cujem realne utiske jer sam interesent za onaj malo slabiji (380).
brkin-sonta koliko izadjete nov motor za BC900 i da li ima u prodaji. Veliki pozdravRacunao sam sebi neki dan pa odustao od remonta i kupio novi motor,jeftinije izadje...novi komplet motor dobar je 58e...sad sam porucio i clanu North ARMY mogu i vama poruciti...
delovi za remont bez majstora su 5850din i opet ostaju stari rezervoar,elektronika,poteznica itd..pa i nek majstor uzme 2000/2500 pa racunajte
cilindar 2020din
radilica 1670
karburator 1100
dihtunzi 140
semerinzi 120
lezajevi 800
ovako novi motoric se privrne sa 4 srafa i gas...
brkin-sonta koliko izadjete nov motor za BC900 i da li ima u prodaji. Veliki pozdrav
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Ma lošije sve, zet kupio pa sam sa malo igrao sa njim. Kad uporedim sa villager omЈа имам тај демон, снага као вилиџер 1250. Лошији квалитет ручки и ремена за ношење.
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Ima li ko malo više iskustva sa ovim trimerom? Drugar je nedavno uzeo i za sad je baš zadovoljan, za male pare prilično jaka mašina samo ne znam kako su se pokazali na duže staze.
https://www.kupujemprodajem.com/Tri...X-Oprema-Original-Prodaja--11493992-oglas.htm
I mi smo nas bc1900 ovih dana malo uposlili i kao u prethodnih par sezona lepo se bori i sa velikom travom, najveci problem je bio sto od prosle godine ne mogu da nadjem one zelene nazubljene strune za jetfit glavu sto su se prodavale na komad, a mlele su masu samo tako. Sad koristim cetvrtasti silk i ide sasvim zadovoljavajuce. Samo sam juce na kraju rada primetio da malo curi gorivo na cep od rezervoara pa da li ima neko ideju sta moze biti razlog tome?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Niti smrdi niti mirise, ako se pazi može da prođe dobro. Sa ovoliko opreme dovodi se u pitanje koliko onda košta sama mašina.
Elem da pohvalim villager bc900. Juče smo kosili travu do kolena bez ikakvih problema. Cetvrtasti silk i pola gasa
Danas travu gricka junica od 8 meseci
Ја имам тај демон, снага као вилиџер 1250. Лошији квалитет ручки и ремена за ношење.
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Pozdrav imam problem sa Stihl fs 55 trimerom prvi od kad sam ga kupio . Ima 3 I vise god . Zapravo motor trokira kada se doda gas ,a na leru radi dobro . Vakumska Pumpica ne drži gorivo. Nadrukam nekoliko puta neće da povuče cuje se kao falš vazduh. Da li su to membrane stradale ili pumpica. Da li je neko imao sličnih problema?