Trimeri

@Philby da,ja mu druknem par puta i rukom obrnem tj proverim i oseti se otpor-sporije zbog masti...bolje cesce podmazivati nego skroz isterati.

Jesi li imao prilike da isprobas novu masinu? Hteo bih da cujem realne utiske jer sam interesent za onaj malo slabiji (380).

imam dve sezone sparta38, sad ce treca. Ok je, pouzdana masina, dobija se solidna oprema uz nju uprtac je ok i trim glava je ok prima 3.0 tvrdu nit. Rucke su ergonomicne, kao bicikli i oblozene gumom sto dosta znaci kada duze radis, desi mi se da upucam 4-5 rezervoara.
Mana je sto mi se cini da je malo žedniji od drugih,ali nisam merio pa ne mogu tvrditi.

Racunao sam sebi neki dan pa odustao od remonta i kupio novi motor,jeftinije izadje...novi komplet motor dobar je 58e...sad sam porucio i clanu North ARMY mogu i vama poruciti...
delovi za remont bez majstora su 5850din i opet ostaju stari rezervoar,elektronika,poteznica itd..pa i nek majstor uzme 2000/2500 pa racunajte

cilindar 2020din
radilica 1670
karburator 1100
dihtunzi 140
semerinzi 120
lezajevi 800

ovako novi motoric se privrne sa 4 srafa i gas...

Колико су вам трајали и колико покосили тримери кад су зрели за генералну?

Исплати ли се додати мало за Villager
bc 2700 xce или узети BC 1900 S за кошење 20 ари воћњака и пар ари камените и неравне површине три пута годишње?

Racunao sam sebi neki dan pa odustao od remonta i kupio novi motor,jeftinije izadje...novi komplet motor dobar je 58e...sad sam porucio i clanu North ARMY mogu i vama poruciti...
delovi za remont bez majstora su 5850din i opet ostaju stari rezervoar,elektronika,poteznica itd..pa i nek majstor uzme 2000/2500 pa racunajte

cilindar 2020din
radilica 1670
karburator 1100
dihtunzi 140
semerinzi 120
lezajevi 800

ovako novi motoric se privrne sa 4 srafa i gas...
brkin-sonta koliko izadjete nov motor za BC900 i da li ima u prodaji. Veliki pozdrav

Послато са 6044D уз помоћ Тапатока

Niti smrdi niti mirise, ako se pazi može da prođe dobro. Sa ovoliko opreme dovodi se u pitanje koliko onda košta sama mašina.

Elem da pohvalim villager bc900. Juče smo kosili travu do kolena bez ikakvih problema. Cetvrtasti silk i pola gasa
Danas travu gricka junica od 8 meseci

I mi smo nas bc1900 ovih dana malo uposlili i kao u prethodnih par sezona lepo se bori i sa velikom travom, najveci problem je bio sto od prosle godine ne mogu da nadjem one zelene nazubljene strune za jetfit glavu sto su se prodavale na komad, a mlele su masu samo tako. Sad koristim cetvrtasti silk i ide sasvim zadovoljavajuce. Samo sam juce na kraju rada primetio da malo curi gorivo na cep od rezervoara pa da li ima neko ideju sta moze biti razlog tome?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ја имам тај демон, снага као вилиџер 1250. Лошији квалитет ручки и ремена за ношење.

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Ја имам тај демон, снага као вилиџер 1250. Лошији квалитет ручки и ремена за ношење.

Ma lošije sve, zet kupio pa sam sa malo igrao sa njim. Kad uporedim sa villager om
tačno se vidi razlika u kvalitetu. Ako se može o tome raspravljati....pošto su kinezi obadva.

I mi smo nas bc1900 ovih dana malo uposlili i kao u prethodnih par sezona lepo se bori i sa velikom travom, najveci problem je bio sto od prosle godine ne mogu da nadjem one zelene nazubljene strune za jetfit glavu sto su se prodavale na komad, a mlele su masu samo tako. Sad koristim cetvrtasti silk i ide sasvim zadovoljavajuce. Samo sam juce na kraju rada primetio da malo curi gorivo na cep od rezervoara pa da li ima neko ideju sta moze biti razlog tome?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Запуши му се одушак на поклопцу па на крају процури. Замени му поклопац и неће. Мада сам на мом провукао паљену жицу и морао сам да заменим . Почело да тече на поклопац . Сервисери одмах мењају карбуратор . Кажу отишао па зато избацује.

- - - - - - - - - -

Niti smrdi niti mirise, ako se pazi može da prođe dobro. Sa ovoliko opreme dovodi se u pitanje koliko onda košta sama mašina.

Elem da pohvalim villager bc900. Juče smo kosili travu do kolena bez ikakvih problema. Cetvrtasti silk i pola gasa
Danas travu gricka junica od 8 meseci

Ако си са силком косио са,пола гаса , са трокраким ножем би косио на леру. Озбиљно. За силк увек треба јачи гас него за нож.

- - - - - - - - - -

Зар није зај.... тај и Хускварну и Штил са 5.2 КС ?

Ima moj drugar tog demona,malo sam i ja kosio sa njim,remen za ramena jeste losiji,al pali i radi ko sat...on se inace bavi usluznim kosenjem po vikend naselju,i jase ga svaki dan...ja licno,imam vilagera vec skoro 10 godina,i za amatersko koristenje i vise nego dovoljno...jesu kinezi,al sta im fali? Rade sasvim normalno...

Pozdrav imam problem sa Stihl fs 55 trimerom prvi od kad sam ga kupio . Ima 3 I vise god . Zapravo motor trokira kada se doda gas ,a na leru radi dobro . Vakumska Pumpica ne drži gorivo. Nadrukam nekoliko puta neće da povuče cuje se kao falš vazduh. Da li su to membrane stradale ili pumpica. Da li je neko imao sličnih problema?

Pozdrav...resen problem sa stilom fs55 .zamenjene zaptivke i membrana na karburatoru i filter za vazduh nov . Zamenio sam i iglicu u karburatoru ,to sam dobio u setu. Sada radi kao pre možda i bolje .

Stiglo pojacanje...vilager 1900 x otisao u penziju
Prvi utisci, Oleo mac tisi u radu, i nesto laksi. Za snagu ne znam, jos ga polako razradjujem sa trokrakim nozem pod malim gasom.
fa0fbc96fbe3144373d20321b62cc496.jpg
cd6a386e5502b947cf56f6005ccabd55.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Masina kao lutka:osmeh: Dobro ipak je on malo marka za vilager i sta kazu upoznati da je on ``najcistija`` masina? sve se kao u italiji proizvodi...

Nazad
Vrh