Milanche
Prijatelj Foruma
kvalitet se placa brale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li sam to ja kupio neki totalni anonimus od trimera ili sta vec kad niko nije nista odgovorioda li neko zna ili je cuo za marku efco 8200 ili papillon sx 21,jedino je to vidljivo da se procita inace trimer je crvene boje,kupio sam ga pre neki dan ima snage bas dosta,bar tako deluje,pa bih molio nekoga ko poznaje takav trimer ili ga poseduje pa da mi kaze o kakvom je trimeru zapravo rec i nesto vise o njemu,hvala
@joekiki da li možeš to da fotografišeš ?
Ma kakva mazalica,ona ce sigurno izbiti semering.Kad krene sezona radi mi trimer po nekih 6h dnevno.Zbog toga je obavezna svakodnevna proceduraravljenje nove mesavine,sipanje masti u glavu i provera dotegnutosti delova.Naravno,kazem da je ovo za efektivno koriscenje.Mislim da je u zavisnosti koliko se trimer koristi dovoljno jednom mesečno pregledati i po potrebi dopuniti a isterivanje tot masti sam mislio u varijanti kad se stavi mazalica pa sa dekalamitom ako grešim ispravite me
Ako kupujes trimer alko,vilager ili slicne marke treba da znas sledece.Rezevni delovi za iste su pet puta skuplji od rezevni delova profesionalni masina koji se i ne kvare.Na primer:Glava za Husqvarna trimer kosta oko 7000din.ceo trimer kosta oko 70000din.Glaava za Vialger kosta 4000din,ceo trimer oko 20000din.A o razlikama u kvalitetu prenosnomehanickog sklopa i da ne govorim.kavi su al- ko trimeri jer mi zapao za okce ima oko 2 konja,uzeo bih ga u roda centru preko pika kartice(20000 se deli na 12 meseci bez kamate)sto je mesecno 1666,66667 dinara sto je neosetno za budzet,molim za savet ako neko zna ili je nacuo kakvi su nek javi.pooozzz
A sta je sa matematikom ?Rezevni delovi za iste su pet puta skuplji od rezevni delova profesionalni masina koji se i ne kvare.Na primer:Glava za Husqvarna trimer kosta oko 7000din.ceo trimer kosta oko 70000din.Glaava za Vialger kosta 4000din,ceo trimer oko 20000din.
Glava od Husgvarna je desetina ukupne cene,a glava vilagera petina cene.A sta je sa matematikom ?