nisam nikad rastavljao glavu trimera,tu gde ide ta mast,vidim samo da ima semering na izlazu,ali ako ima neki ležaj tu unutra onda bi logično bilo da ide kvalitetna tovatna mast a ne grafitna.grafitna mast je prvenstveno za klizne površine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja je 5 puta podmazana za 4 godine,uvek ima masti .Kako ,ne znam!ok, a sta da radim sa starom mascu, kako da je izbacim?
matori ta mast izlazi ne znam kako da ti tacno objasnim ali znas gde se navrce glava pa ima onaj kruzni ne znam ni ja sta je vec ondosno kako se zove...znas gde se doteze glava e pa kroz to izlazi...(al sam objasnio...kuku lelel)
Kupi Vilager i rešena stvar.
Nije da imam ali mogao bi odvojiti za nesto kvalitetno.Ako imaš viška novca i ako imaš kakve šikare za kositi, živice itd., moja preporuka ti je Sthil. Imaš ih ovdje u Žepču mislim da znaš o kojoj je radnji riječ, servis i rezervni dijelovi, sve na jednom mjestu. Sad nisi naveo kolika ti je površina malina. Ja ti imam ovaj einhellov (2 KS) i nije loš za te novce ali s njime zaboravi krčenje šikara i neštog sličnog ipak je to hobi mašina. Dok na sthil FS 350 možeš namontirati sve živo i snage u izobilju jer sam radio i snjime a imam Einhell BG BC 43. Ovdje svi govore da je Villager jako dobar ali na lokaciji gdje ti živiš nemaš ga nigdje u prodaji a ni srevisa i rezervnih djelova.
Ako imaš tu površinu za kosit i misliš još proširivati ja bih tu uzeo nešto profesinalno. Tu ti spada i pomenuti Sthil a i ispred njega od sthila jedino je FS 450. pomenuti trimer kad kupuješ dolazi jedino s trokrakim nožem za šikaru i travu. Sve ostalo se kupuje posebno. Kada je kakva akcija tada kao poklone glavu sa silkom. Za njega možeš kupiti sve vrste noževa što nudi sthil jer ipak je to profesinalni trimer.Nije da imam ali mogao bi odvojiti za nesto kvalitetno.
Trenutno imam 3.5 dunuma (0.35 ha) s tim da imam namjeru prosirivati malinjak.
S tim da imam jos na par mjesta gdje bi mogao da posluzi svrsi
Da li na taj FS 350 mogu osim silka i noza i drugi priključci ili kupiti motor koji ima nadogradnju?
Mislim da znam gdje je u Zepcu radnja.