Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam isti takav..villager bc 750, odprilike isto toliko je star...radi jos bez greske , nista pipano na njemu osim svecice..a boga mi radio je dostaI ja imam vilager bc750 star 6 godina. Kupio sam ga jer je bio najjeftiniji na trzistu, pa sledece godine, kad zaradim pare kupicu nesto kvalitetnijeA on sljaka i dan danas. Pokosio mnogo toga, i jagoda i korova (i to ozbiljnog). Ove godine promenjena cev sa kardanom (2200 din) jer su mi otisli oni lezajevi sto drze kardan a nema ih posebno kupiti. Malo je slab ali obavi posao. Jeste pravi sklepani kinez i cesto im pomenem familiju kinesku, ali ne koristim ga svaki dan pa je podnosljivo.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
koliko sam gladao radi se o WA ..nažalost ništa ne piše na njemu osim wlbro ..uglavnom to je jedini bez leptira čoka na tjelu karburatora ...I da i ne. Ako je rec o samom polozaju karburatora nema veze, (ti karburatori rade nevezano u kom su polozaju jer "pilu" koristis u svim polozajima pa radi bez problema) a ako uzmemo u obzir stvari koje su potrebne za rad tih karburatora uopsteno onda da. Koji model je taj walbro koji zelis da stavis na taj trimer i zasto komplikujes stvari kad vec imas karburator koji je na trimeru. Nista ne dobijas samo zamenom karburatora bilo koji da stavis.
Nisam siguran ali mislim 40-45 dana i ako u tom roku ne odrade popravku duzni su da ti daju drugi(novi)Jel zna neko koji je zakonski rok do kada trimer mora biti popravljen u ovlascenom servisu koji je u garantnom roku?
Trimer mi je promenio malo zvuk, ostavio sam ga 04.09. U ovlascenom servisu, zvao ih 2-3 puta i svaki put su mi rekli kako ce odmah da krenu da ga poprave i kako ce biti gotov do kraja dana...i evo proslo je vise od mesec dana. Tj prosao je jedan dan od ovih mesec dana![]()
Jel zna neko koji je zakonski rok do kada trimer mora biti popravljen u ovlascenom servisu koji je u garantnom roku?
Trimer mi je promenio malo zvuk, ostavio sam ga 04.09. U ovlascenom servisu, zvao ih 2-3 puta i svaki put su mi rekli kako ce odmah da krenu da ga poprave i kako ce biti gotov do kraja dana...i evo proslo je vise od mesec dana. Tj prosao je jedan dan od ovih mesec dana![]()
Imas na svakom wallbro karburatoru oznaku na telu karburatora. Ne samo on nego na zama tilitson i sl.....koliko sam gladao radi se o WA ..nažalost ništa ne piše na njemu osim wlbro ..uglavnom to je jedini bez leptira čoka na tjelu karburatora ...
o razlozima ne pitaj , ne bi razumio .....