Karalic
Banned
Jagnjad 210 dinarcica.. Mladenovac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema u profilu... 

Zna li neko nekog u okolini BGD ko ima dobre koze tj jariće za prodaju a da nisu mnogo skupi. Netražim neku rasu može i ukrštena. Cena na farmi je za mene velika a za dva jareta jer želim ih samo za sebe mi je mnogo. Ovo "dobre" koze mislila sam na domaćina koji ih ima iz ljubavi kao što ja imala. Da nije neki prevarant jer od takvih ljudi mi je više muka. Sve je onako kako tražiš a kad prodje vreme budeš zzzz ali je kasno za bilo šta. Pozdravčić
Mala sala, ne ljutis se?
Gledao sam na TV-u kod Memedovica sasvim prirodno, ima stado od oko 150 grla, pa idi i vidi i izaberi. Ali , bez parica i nema kvaliteta! Nije neka kinta, ali nije ni neki kvalitet. Sasvim prosecno stado... Ali, mislim da ce Ti zadovoljiti osnovne potrebne kolicine mleka.
Bravo majstore za Strahinjića bana ali nisam tražila konje već koze. (šalim se naravno) Za tog sa Miljakovaca sam i ja gledala i zato sam napisala u BGD misleći da će neko ko je sa Miljakovca mi reći gde mogu tog sa kozama da nadjem. Od stočnih pijaca mi je muka jer većinu prodavaca čine nakupci i "romi" bez uvrede ali kad su oni bili odgajivači ili proizvodjači nečeg. Ispod Kosmaja ima farma tako da najverovatnije ću tamo otići i videti šta nude. U svakom slučaju hvala što želite da mi pomognete častiću vas sa kozijim sirom. Pozdravčić
Ali , ko zna ... A Nemanja Ti je rekao vec na sta da obratis paznju..
I svaka cast na replici 
??