Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta to ne mozes virovat?domino je napisao(la):Citam i ne mogu da verujem!
Aja hteo da pocnem da se bavim kozarstvom i da pravim sir na manje kolicine i da ga prodajem.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1236470109[/time]_________________________________________________
Molim forumase da me savetuju sta da radim?
a koja je cena za izmedju 35 i 40kgmiladinovic je napisao(la):Zivo jagnje,ako sam shvatio dobro,uvezeno iz italije je oko 3,3 eura?
Valjevo ,pijacen cene za zivu meru,ovce 100 do 110 din/kg,mlada jagnjad(do 4 meseca starosti ispod 35kg) 240 din/kg,starija jagnjad preko 40kg tezine,2eu/kg
Kako se dogovorite uz pivocukaneca je napisao(la):a koja je cena za izmedju 35 i 40kgmiladinovic je napisao(la):Zivo jagnje,ako sam shvatio dobro,uvezeno iz italije je oko 3,3 eura?
Valjevo ,pijacen cene za zivu meru,ovce 100 do 110 din/kg,mlada jagnjad(do 4 meseca starosti ispod 35kg) 240 din/kg,starija jagnjad preko 40kg tezine,2eu/kg![]()