Dejanjika
Član
Nisam baš razumeo pitanje, ja prodajem jagnjad težine preko 25 kg pa nema veze da li su blizanci ili ne, sa cenom, prošle godine sam imao i dve trojke i od njih 4 prodao a dva ženska jagnjeta ostavio za domazluk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas otisla jos 2Dejanjika je napisao(la):Dare ako imaš potražnju za tako malim jagancima po toj ceni je odlično, jer kod mene za jagnje može da se uzme 4-5000 dinara,težine oko 25 kg i staro 3-4 meseca.
A posto su trojke?Dare je napisao(la):ovde se prodaje blizne cim se rodi, staro par dana, za 2500 - 3000 din. zanima me cena u ostalim krajevima
Prijatelju drz se ti foruma i svasta ces naucit...moci ces i na agronomiju ili veterinu he hedjura je napisao(la):Sviđa mi se ovo zanje se kupuje i prodaje kao i jagnjd , ali ovde na forumu ne košta ništa - skoro džabe. Da sam znao za ovo pre 10 god. koliko bi manje grešio, ali za nove ovde ima sve što treba da nauče.
Tacna je ona narodnadjura je napisao(la):Sviđa mi se ovo zanje se kupuje i prodaje kao i jagnjd , ali ovde na forumu ne košta ništa - skoro džabe. Da sam znao za ovo pre 10 god. koliko bi manje grešio, ali za nove ovde ima sve što treba da nauče.
Svi ljudi znaju sve