Sremac022
Član
Koliko može da košta dimljena zečetina,opasno me zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probo sam kolega odimio ukusno nema sta ali sumnjam da se moze naciKoliko može da košta dimljena zečetina,opasno me zanima?
Sremac , nije me bilo dugo na forumu pa da pitam jesi nabavio kunice ti ? I ako jesi koje ? jer sam video hranilice da si uzeo dobre
Nema te na na Forumu ko mene.Ako ti je problem sanabavkom kunića,mogu ti i ja poslati neko!Dobijam dve zečice(male) za par dana,tek su odvojene od majke.Mešanke su u pitanju i postavljam slike čim stignu!!!
Kod mene je cena 400din uradjen zec bez glave,a ako neko zeli sa glavom radim I to zavisi od kupca!!!Po meni je to mala cena:-( ali I ovako ima malo kupaca jer sve manje I manje ljudi imaju para da kupuju,ja radim iskljucivo sa mesancima I B.Orijasima(za sebe)...
Da cena je 400 din uredjen zec(znaci oko 800 dinara zec),ja ih koljem sa 4 meseca i uredjeni imaju oko 2 kg zadnji mesec ih hranim sa kukuruzom tritikalom (detelinom uvek)i taman se dobro prociste,u turi od 30 40 komada uvek vise od pola prodam i isplatim sve sto se tice hrane,a to im je i najbitnije jer ja rad i ne racunam u cenu to mi je vise hobi i uzivanje u tome sto radim...A naravno da bi drzao i vise samo da ima neko sigurno trziste koje bi garantovalo da ce uvek otkupljivati,ali nazalost to u mojoj okolini nema tako da se moramo snalaziti po oglasima pijacama itd...Jel ti 400 din cena uredjenog po kilogramu ili celog zeca?
Pa ja neDa cena je 400 din uredjen zec(znaci oko 800 dinara zec),ja ih koljem sa 4 meseca i uredjeni imaju oko 2 kg zadnji mesec ih hranim sa kukuruzom tritikalom (detelinom uvek)i taman se dobro prociste,u turi od 30 40 komada uvek vise od pola prodam i isplatim sve sto se tice hrane,a to im je i najbitnije jer ja rad i ne racunam u cenu to mi je vise hobi i uzivanje u tome sto radim...A naravno da bi drzao i vise samo da ima neko sigurno trziste koje bi garantovalo da ce uvek otkupljivati,ali nazalost to u mojoj okolini nema tako da se moramo snalaziti po oglasima pijacama itd...