Jugos
Član
Nije naglasio samo dva dzakamare81 je napisao(la):Ja danas psenicu prodao po 15din ..... SIPTARI DOLAZE !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije naglasio samo dva dzakamare81 je napisao(la):Ja danas psenicu prodao po 15din ..... SIPTARI DOLAZE !!!!
E ako je tako............Jugos je napisao(la):Nije naglasio samo dva dzakamare81 je napisao(la):Ja danas psenicu prodao po 15din ..... SIPTARI DOLAZE !!!!
Za sada kod nas tako.......drobi je napisao(la):9+pdv, pare odmah.
Nemoj tako to ti je : "PONUDA I POTRAZNJA".........acA cS prO je napisao(la):eh izem ti ja i drzavu i sve zivo kad u jednom gradu ili silosu placaju 9 din-u drugom 11 u tecem 13 .....
eh propali smo nacisto
Jer to ovo , negde od polovine snimka ima reci o Fidelinki.............Rabadzija je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):Covek je mozda upravu cim nas ovoliko upozorava.......Rabadzija je napisao(la):Subotica i okolina,
NIKAKO NEMOJTE PREDAVATI PSENICU U FIDELINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lazu da su likvidni, pa nisu isplatili dugovanja ni za proslogodisnji rod
LAZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naravno da sam u pravu jer sam i jos osacam na svojoj kozi a juce me je kontaktirao jos jedan sa spiska neisplacenih pa me pita ...."sta da radimo"...............
Sta da radimo??
Ja sam odluku doneo jos jesenas i ni jedno zrno psenice nisam posejao.............pa zar su ameri blesavi...oni decenijama sade kukuruz na istu parcelu pa vidite dokle su dogurali...a gde smo mi
FIDELINKA NIKAKO !!!!!!!!!!!!!! preko medija apeluju na seljake kako oni imaju smestajne kap[acitete za lager,pa kako bla,bla,bla,bla...................NEMA OD TOGA NISTA.............pljuvali su po bivsem (bog da mu dusu prosti sad vec pokojnom direktoru) Vujacicu ali za njegove vladavine nije bilo ovakvih i jos gorih prevara
Prve godine kad je Fid priivatizovana skidali su na ime klase,prljavstine itd do 50%...da,da pedeset posto pisem slovima ako neverujete...jer te prve godine nije bilo kontrole na otkupu pa su ojadili seljake
A o vagi da ne pricamo!!!na sleperu od 25 tona razlika od Vetrinaskog zavoda i njih od 600 kg i dzaba vagarska potvrda od 5 minuta razliek kad oni priznaju samo svoju PREVARANTSKU VAGU
licno sam bio tamo predavao sam starcovu psenicu ali ja licno mislim da je ne treba prodavati otici ce cena gore vrlo brzorasa02 je napisao(la):Mico,gde si to cuo?
Kako god pogledas LOPOVI SU al i bilo bi najbolje sacekati bolju cenu......diklofen je napisao(la):Ne daj bre lopovima po 12 dinara,čekaj ....