Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Evo ja bih samo da se zahvalim moderatoru na razumevanju,posto sam i ja apelovao da se tema otkljuca
http://www.agrarheute.com/mais
U Nemackoj 180,51€t mali pad isto ali ne kao kod nasih ovde u Srbiji.

Hvala na razumevanju onome ko je dao zelenu lampu opet ovoj temi. Pametno! Zasto bismo sve ovo procitali ili pisali po drugim temama.:ppozdrav:
Najveca cena kod nas je bila 19 din a sad sam cuo da je 17 din.

Svega ovog ne bi bilo da nisam otvorio Novu temu o ceni kukuruza,meni da zahvalite,xexexe....:haha::ppozdrav: No dobro,drzimo se teme! Jos jedna tura krunjenja i ciscenja ambara ce biti,samo pitanje je kad i po kojoj ceni...

Zahvaljivanje na otključavanju teme nije potrebno.Potrebno je držati se teme,ne preterivati u nekim stvarima,svađanje,vređanje i tome slično kao što ste radili pa je sve to doprinelo zaključavanju.Razumem da su svi nervozni i ljuti ali neke stvari moraju da se poštuju.

Zahvaljivanje na otključavanju teme nije potrebno.Potrebno je držati se teme,ne preterivati u nekim stvarima,svađanje,vređanje i tome slično kao što ste radili pa je sve to doprinelo zaključavanju.Razumem da su svi nervozni i ljuti ali neke stvari moraju da se poštuju.
Pa nedaj Boze da vam se zahvaljujemo zakljucali ste temu kad je bila najaktuelnija i sad treba da smo srecni

Gde si @Lekooo??

moj kukuruz je otisao po 19.50
tema bila zakljucana pa nisam nista mogao objaviti, bice sad koja slika od pre par nedelja
23052014996.jpg

2014-05-24-114353.jpg

2014-05-24-122140.jpg

2014-05-24-122127.jpg

Poslednja izmena:
Meni ostalo jos oko 90t to ce cekati avgust-septembar, a vecinu sam prodao po 18-19 din... Da li ce otici cena gore ili ce pasti jos sta cu mu ja, iz setve je krenula losa godina a sta ce biti do berbe videcemo...

Ja pustio lager u poslednjem momentu po 18 bez računanja lagerovanja. Ovaj što je u klipu ne smem da prodajem, jer kako je šorava godina mora da bude u pripravnosti zbog goveda.

Ja prodao krajem maja poslednja nepuna 3 vagona sa lagera. Nijednu turu nisam uspeo da prodam po 18 rsd. Ostao mi je ovaj iz ambara oko 5 vagona, ali sad i da hoću (a neću) da prodam na kamion, ne bih mogao da stignem na red još mesec dana sigurno, jer samo jedan kamion nam dolazi kad organizuje čovek sa krunjačem.

Nazad
Vrh