Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Mislim da bi trebala sada malo nasa vlast da se zabavi sa Galetinim i nasom berzom ,nasa berza je tajkunski servis.
Iz prilozenog se da videti da se cena namesta kako odgovara trgovcima,a ne nazalost proizvodjacima.
.

Dvanaest zaključenih kupoprodajnih ugovora u trgovanju kukurzom posredstvom berze u Novom Sadu, statistički su definisali prosečnu nedeljnu cenu trgovanja ove robe koja je iznosila 19,31 din/kg ( 17,55 bez PDV), što je za tek 0,51% više od prosečne cene trgovanja prethodne nedelje. Kukuruzom se trgovalo u rasponu od 17,50 din/kg bez PDV pa do čak 18,00 din/kg.

Isla do 18 din,a oni stave da je cena u padu...Igrarije...

Jbg, trgovci su organizovaniji, a i malo ih je, lakse se navatavaju za saradnju i namestanje cene, znaju da mi moramo da prodamo, pre ili posle, mi moramo, a oni nas samo cekaju

Mislim da bi trebala sada malo nasa vlast da se zabavi sa Galetinim i nasom berzom ,nasa berza je tajkunski servis.
Iz prilozenog se da videti da se cena namesta kako odgovara trgovcima,a ne nazalost proizvodjacima.
.

Ima li veceg tajkunskog servisa od nase vlasti?
Skim se gazda Kole slikao, ljubio i grlio za TV dnevnik kad je poklonio kucu za bolesnu decu?
Tudju kucu...

Presentation%2014.4.jpg

Kako se namesta...neverovatno...trgovano po 18 a ovde cena ne mrda

- - - - - - - - - -

farm komerc danas 18.2 din

@ miki da je kod nas sada ta cena od oko 21 nesto malo preko i zelena strelica, pola foruma bi se ozenilo, neki ponovo, a neki prvi put..:osmeh:

Mirise na ::novac::::super::

[h=2]PREGLED CENA ŽITARICA[/h]
15.04.2014.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
Presentation%2015.4.jpg

Nazad
Vrh