Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Ajde dignite tu cenu na 19din. siptari ce da vam pokupe sav kukuruz.

za siptare i kamione: Na vagon kukuruza ces za krunjenje u dzakove da platis radnike bar 5000-6000din vise nego sto bi dao za rinfuz. Puna avlija ljudi, metez ceo dan... a na tih 200 dzakova ce da ti skine bar 100kg na njegovu "meru", sto je oko 2000din. Na kraju dajes 8000 dinara vise da bi dobio 5000 to jest tih pedeset para vise na kamion. U gubitku si 3000din.

Subvencije drzava uskoro nece davati onim gazdinstvima koja svoju robu prodaju na crno, to jest koja ne mogu da pokazu da su proizvela nesto.

Kad bude moglo vise da se dobije u prodaji kukuruza, vise ce se placati u nabavci.

za siptare i kamione: Na vagon kukuruza ces za krunjenje u dzakove da platis radnike bar 5000-6000din vise nego sto bi dao za rinfuz. Puna avlija ljudi, metez ceo dan... a na tih 200 dzakova ce da ti skine bar 100kg na njegovu "meru", sto je oko 2000din. Na kraju dajes 8000 dinara vise da bi dobio 5000 to jest tih pedeset para vise na kamion. U gubitku si 3000din.

Subvencije drzava uskoro nece davati onim gazdinstvima koja svoju robu prodaju na crno, to jest koja ne mogu da pokazu da su proizvela nesto.

Kad bude moglo vise da se dobije u prodaji kukuruza, vise ce se placati u nabavci.
Kukuruzar Kad se dzakira kukuruz potrebno je samo 2 radnika vise nego u rinfuzu!,a radnik jedan za vagon uzme 700 dinara.Sto se vage tice koristi se moja i proveri se na stocnoj vagi jedno 7-8 dzakova!
A najbolji deo kod krunjenja u dzakove je taj sto je isplata Solarna::novac::

Kukuruzar Kad se dzakira kukuruz potrebno je samo 2 radnika vise nego u rinfuzu!,a radnik jedan za vagon uzme 700 dinara.Sto se vage tice koristi se moja i proveri se na stocnoj vagi jedno 7-8 dzakova!
A najbolji deo kod krunjenja u dzakove je taj sto je isplata Solarna::novac::
Salio sam se malo sa Kukuruzarom,i kod njih je isplata bukvalno solarna,ako im ujutru das kukuruz popodne ti je novac na racunu.Meni je dosta kukuruza u zrnu kuci pa mi se ne isplati ni da razmisljam o kamionu.

Pa, juce su vukli dosta njih tamo kukuruz, tako da valjda jos traje akcija :osmeh:

Poslednja izmena:
Realno u ovoj nedelji bi trebala plava strelica biti aktuelna..
Presentation%207.4..jpg

Nazad
Vrh