kanački
Član
MK danas obracunava i naplacuje sav kukuruz sa lagera, ugovor je potpisan na 180dana i danas istice, po ceni od 17.50din sa pdvom, tako je bar na otkupnom mestu kod mene, a verujem da je i na ostalim otkupnim mestima isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MK danas obracunava i naplacuje sav kukuruz sa lagera, ugovor je potpisan na 180dana i danas istice, po ceni od 17.50din sa pdvom, tako je bar na otkupnom mestu kod mene, a verujem da je i na ostalim otkupnim mestima isto.
Iz kotobanje?Ja sam danas prodao 35t po 18 dinara tel -kel.
Ti si iz hambara prodao.Danas i Ja prodao kukuruz iz kotobanje 18 din tel-kel
Ne zaboravite cenu prevoza!Ovi otkupljivaci su cudo, cene serene, razlika izmedju nekih delova Vojvodine I po 2 din. U Crepaji su pametni otkupljivaci, placaju vise i zato imaju veci promet, pa vi vidite ko ce vise da zaradi, oni koji zakidaju svoje kooperante ili oni koji placaju jace, tj prate trziste. Ja vidim da dovoze kukuruz i sa 50 km daljine. Raskidajte ugovore sa vasim skladistarima, platite im lager i izlaz I pravac Crepaja. Malo EPP