Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Presentation%2026..jpg

Mislim da su ovi pogresili strelicu, posto je i juce bila ova cena sa istom strelicom.
Danas cena ostala kao juce, a strelica opet gore?!?
Inace na domacim "berzama" juce slaba realizacija, a danas pad cene oko 40 para.Ponuda koliko hoces.
U Ukrajni od rata izgleda nema nista, smanjuje se pritisak na svetskim berzama.
Mislim da nema nista od prodaje, idem po kredit, a cardak ce sacekat barem do juna.

Mi smo danas prodali nešto, oterali u Maradik, 17 dinara dobili, pošto je vlaga bila 15,4 %, bez odbitaka naravno.

@lucky.serbia

Nisam ja bio, brat je vozio. Vučemo jer najviše vaša zadruga plaća, kao što reče grunt beška 16 do 16% vlaga, a takođe isto tako plaća i zadruga kod nas u selu.

Grunt, krunili smo kip, u tom delu odkle je curelo bilo je mešano NS6030 i DKC 5783. Zrna što smo imali ostavljeno, odavno je otišlo...

Dana's prodat kukuruz 19,36 sa 10%pdv-a.
Mislim da trebas da budes zadovoljan...jeste da je malo skinuto sa lagera ali u svakom slucaju bolje nego odmah da si ga prodao ili cekao da ti jos skidaju a da on skoci jos 20-30 para po kg.Znas li mozda koliko ti od ukupne kolicine koju si predao odneli troskovi susenja,ostali odbitci i lager do sada,u procentima otprilike ne treba mi kilaza?!

Nazad
Vrh