Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Moja laicka procena je da ce sad poceti cena da ide gore ali ne puno 1din do 2 jer da bi ljudi krunili moraju ih motivisati cenom:haha: a neka cena od 18 do 20 din po meni moze da se ocekuje tamo krajem Aprila pocetak Maja.Ovo je samo moje misljenje.

17 dinara na dzakove Srbijancima,sveza informacija...Samo slabo ljudi hoce da se zezaju sa dzakovima kada mogu da dobiju 16,30-16,40 tel kel da izruce na rampu u silosu ili hangaru!

Presentation%206.3.jpg

Au, kakav skok, posebno u Parizu, bas cudno, eto i mi predjosmo 18 din, tacnije 18,15 din, sto je najvisa cena ove godine do sada.

A jel neko postuje tu cenu sa berze i da li je to tacna informacija?? posto ovde kod mene je cena 15.5 dinara na kamion
Ovi nasi u selu izgleda diktiraju cenu,jutros sam cuo da je 17 dinara na dzakove,tj.kamione Srbijancima.Danas najveca cena na berzi,izgleda da se to zna dan unapred a ko ih obavestava,verovatno ovi sa berze!Mislim da u Crepaji ko hoce sa lagera da fakturise racunaju ovu cenu sa Agroservisa + pdv,neka me ispravi neko od nasih ako gresim.Krsticu evo ti preslo 18 din,sad ti prilika da ga se resis :)

Ma PDV se uopšte ne isplaćuje....bar je tako na većini otkupnih mesta.Posle se pojedini otkupljivači čude što su ih kooperanti napustili.

Oni ti kazu da je uracunat Pdv- i cena bude 15.5..Zato cu ja moj iz Novog sela da preteram u Kacarevo,ili u Crepaju...Kod nas je danas trazen kukuruz po selu da se otkupi po 16.20...al niko nece da kruni...

Nazad
Vrh