Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Moj komsija koji je redovno na luci dunav mi danas kaze da je tamo usidreno 12 barzi za kukuruz....epa sad cemo videti sta se desava..

imam ja 2 vagona lepog kukuruza , prodajem po 30 din ako neko hoce neka se javi ....kupcu placam cevape i ladno pivo ali pare odmah sve :ppozdrav:

Presentation%203.3.jpg

To je cena po kojoj otkupljivaci prodaju.:osmeh: Oni naravno uzimaju proviziju za sebe.Ko bi pravio skladisni prostor i zezao se sa otkupom na sitno,ako moze da ode na berzu i za iste pare kupi.:haha:Nama kretanje cene na berzi samo daje znak u kom pravcu ide cena kukuruza.Ostalo je na lokalnom otkupljivacu.

Danas prodo nesto sa lagera po 16 din lager zasad ne odbijaju.(u petek je jos bilo 15.50)

To je cena po kojoj otkupljivaci prodaju.:osmeh: Oni naravno uzimaju proviziju za sebe.Ko bi pravio skladisni prostor i zezao se sa otkupom na sitno,ako moze da ode na berzu i za iste pare kupi.:haha:Nama kretanje cene na berzi samo daje znak u kom pravcu ide cena kukuruza.Ostalo je na lokalnom otkupljivacu.
Nista se to meni ne svidja, svi oni rade za neku proviziju, niko nece raditi za badava, a samo kod nas je druga parola ''mi moramo raditi pa kako bilo'' ee jebes ga!!!

Juce kod Garasevica u Crepaji utovareno 17 kamiona (Ciric i sin) i sve ode za izvoz... On placa 16 din.. Kod nas u Kacarevu je 15.80. U Ban novom Selu 15.50 bio sam i do njih,oni su danas imali posla kao nikad u ovoj godini...

I sada nek bilo koji ministar ili bilo ko kaže da se kod nas ne radi u monopolu nego da je tržište slobodno.Jeste slobodno ali da nas zajebe ko stigne.
2cigsqs.jpg

Presentation%204.3.jpg
Ode Budimpesta a juri je Cikago...Pariz necu da komentarisem kao i nasu "berzu" Ne znam samo dokle su u stanju da drze ovu cenu,realno je da je oko 16,50-16,80 bez PDV-a

Uljarice Bačka,otkupno mesto Ruma,cena 16,20.Lep skok cene u odnosu na jučerašnju od 15,50 din/kg.

Nazad
Vrh