Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
06.02.2014.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
Presentation%206.2..jpg
PLAVI SE

To je zato što nisi verovao da će cena gore:haha: evo šta si pisao pre par dana na moju prognozu, ali već danas se mogao kukuruz prodati po 16,50
:sta:
(
quote_icon.png
Citiram: mikulaš
Nema ništa od daljeg pada cene kukuruza, ova sadašnja cena 15 dinara je dotakla dno, ja lično očekujem da će vrlo brzo cena da se vrati na 16,5 dinara, a za veću cenu ćemo morati da sačekamo drugi deo proleća i leto.

tesko da ce cena ici gore prosto u to neverujem ..)

To je zato što nisi verovao da će cena gore:haha: evo šta si pisao pre par dana na moju prognozu, ali već danas se mogao kukuruz prodati po 16,50
:sta:
(
quote_icon.png
Citiram: mikulaš
Nema ništa od daljeg pada cene kukuruza, ova sadašnja cena 15 dinara je dotakla dno, ja lično očekujem da će vrlo brzo cena da se vrati na 16,5 dinara, a za veću cenu ćemo morati da sačekamo drugi deo proleća i leto.

tesko da ce cena ici gore prosto u to neverujem ..)
nema od toga nista danas pitao cena 15.50 nista ne dizu gore a mozda na 16 dodje al kod nas to tesko da se poveruju...:

Ovde niko pametan,nasa strelica uvek kontra B.pestanskoj ko Taroska nana uvek kontra tera:haha:

Juce dobijao 15.8 danas 15,60 kada ide dole oma znaju , a kada treba dizati oni kao nisu jos videli tablicu::jako_besan::

Da kristal para nema cena kuruza mala a prolece se blizi :cool:
pa kad nema para u drzavi zasto ne spustaju cene svega ( struje,gasa,nafte itd ) nego najlakse po seljaku, ima on sta da jede
moje misljenje je da je sve u ovoj drzavi i poljoprivredi podredjeno par tajkunskih firmi a drzava im nesme nista a mi u tom vrzinom kolu jedemo *ovna

Nazad
Vrh