Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Na fejsbuk stranici Dobra Zemlja, postavio je izvesni Vladimir Zima...pise da je sa pdv-om,nego mi cudno kako se sve strelice zelene...

presentation-2301.jpg

OHOHOHOHOH

A kod nas se svi spremamo za repu da je sejemo ,i tu mora neko cudo da se desi ....Vrlo brzo ce poceti ljudi da psuju poljoprivredu....

I posle kazu kad izadjemo na proteste,znate to je trziste. Pa znamo ali vi se na svaki nas kilogram ugradjujete ko da se ga vi proizveli,radis kao konj i na kraju kad trebas da prodas zapitas se za koga sam ja radio. Kod nas u selu niko nije optimistican kad je cena kukuruza u pitanju,par ljudi znam koji ga loze...vise necu ni gledati koja je cena,j*bes ovo.

Ma koje je to trziste kad je skoro 3 dinara razlika u odnosu na Budimpestu,mislim da ce i sa kukuruzom biti kao i sa suncokretom smanjivanje povrsina pa nek onda izvoze vazduh,sejace se soja vise

Poslednja izmena:
Kod mene se sutra trguje .Sve sam dogovorio ako se nešto ne izjalovi . Kuk 34 km (17.44 E)metar 100kg. KAN Lukavac 58KM.

Nešto od kuće za djubrivo vozim ja u Brčko kod Kalina.
Iz Šamca će voziti ,zanimljivo takodje Kalin ali iz Zenice(Topčić Polje).Sutra završava sa jednim komšijom i dotovarit će mojih 7-8 T. U subotu nastavlja .Kaže da će izvući za 7 dana.
Zvali me juče da ponesem keš za sušenje .Nije bio takav dogovor ali je firma promenila vlasnika pa su verovatno i drugi aršini.

Nudi mi Rusku 3x16. Možda se odlučim za nju.Prvi puta je i on uvozi pa neznamo ništa o njoj.Sad ćumalo da tražim ovde u temi o gnojivu.Možda je neko nešto napisao....

Nazad
Vrh