Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
G E cena 16 din sa pdv isplata 5-7 dana.

danas doo slims b.novo selo placa 15.5 din. i gazda mi kaze da vise barze neidu,kao sta je izvezeno-izvezeno je. i da se izvoz tek ocekuje u martu.. kaze da se nenadam vecoj ceni.

Kako se ovde ljudi za cas isprepadaju...neverovatno...i menio su gazde svasta pricali i prognozirali...apokalipsu i meteore i nikad nije bilo kako su govorili da ce biti...najaca recenica je "sto je izvezeno-izvezeno je"...pa tradicionalno je smanjen izvoz u zimskim mesecima i cemu onda cudjenje...to se znalo i u septembru...2011-te npr. je cena zadrzavala nivo u decembru pa sve do 15-tog januara i tad skok od 16 din na 20 din cak 4 dinara za nedelju i po dana

ma nece oni da pricaju o berzi,kazu gde je njima onda zarada,ja im kazem pa eto nek vam je pdv zarada platicete mi koja je bez pdv-a. a znam da kod vas svi placaju bolje kukuruz u crepaji za barem 0.50din..rod 2012 sam stavio na lager i vise nikad. guracu ga ako treba u podrum ali kod drugih nece biti.

slusaj kukuruz je kod njih uskladisten,ako imas negde bolje trazi da ti ga vrate...neka odbiju lager i da BUDE U JUSU!ako nece znas sta treba da uradis nisi mali!

Evo odgovara na pitanje.Kukuruz sa lagera koji je naravno u SRP-u se može trenutno(dnas) prodati po 16,2 do 17rsd/kg sa PDV-om.Ta razlika zavisi od količine i naravno prethodnog poslovanja sa tim otkupljivačem.

Evo odgovara na pitanje.Kukuruz sa lagera koji je naravno u SRP-u se može trenutno(dnas) prodati po 16,2 do 17rsd/kg sa PDV-om.Ta razlika zavisi od količine i naravno prethodnog poslovanja sa tim otkupljivačem.
au lose ti placa u crepaji sa lagera 17,5 cena je sa porezom!
jos jedna informacija puno barzi u luci pancevo ceka kukuruz

Obe tvoje vesti su dobre.Daleko mi je Crepaja.Ne isplati mi se da ni sam vučem do tamo niti da platim kamion.

Nazad
Vrh